Husaaritien päiväkoti

Husaaritien päiväkoti

Husaaritien päiväkoti on perustettu vuonna 2003 ja se sijaitsee kasvavalla Kanniston alueella Kivistön kaupunginosassa.

Päiväkodissa lapset sijoittuvat viiteen ryhmään. Haltisten ryhmässä on alle 4-vuotiaita lapsia. 3-6-vuotiaiden Hiitiset on integroitu ryhmä, jossa osa lapsista tarvitsee tukea kasvuunsa ja oppimiseensa. Menniäisissä ja Maahisissa lapset ovat iältään 3-5- vuotiaita. Lisäksi päiväkodissa on esiopetusikäisten ryhmä Myttiäiset.

Päiväkotirakennus ja ympäristö antavat hyvät mahdollisuudet monipuoliseen toimintaan. Meillä on käytössä viihtyisät ryhmätilat, iso piha, sisäpiha, tilava sali sekä pienryhmätiloja. Entisen neuvolan tilaa remontoidaan syksyllä 2016 päiväkodin käyttöön. Vieressä on leikkipuisto. Retkiä tehdään sekä lähiluontoon että kauemmas. Päiväkodissa työskentelee ammattitaitoinen kasvattajayhteisö. Varhaiskasvatuksesta vastaavat yhteistyössä erityislastentarhanopettaja, lastentarhanopettajat ja lastenhoitajat. Meillä työskentelee myös avustajia sekä oppisopimusopiskelijoita.

Tärkeintä päiväkodissamme on kasvattajien luoma turvallinen, avoin ja hyväksyvä ilmapiiri, iloa ja huumoria unohtamatta. Kunnioitamme jokaisen lapsen yksilöllisyyttä ja pyrimme samalla vahvistamaan lasten sosiaalisia taitoja. Leikkiä ja liikkumista sisältyy lapsen jokaiseen päivään. Luonto, taide ja kädentaidot ovat mukana lasten arjessa. Työskentely tapahtuu pääsääntöisesti pienryhmissä. Perheiden osallisuus ja vanhempien kanssa tehtävä yhteistyö on keskeinen osa toimintaamme. Olemme mukana erilaisissa verkostoissa ja haluamme olla mukana kehittämässä alueen yhteisöllisyyttä.

Husaaritien päiväkodin varhaiskasvatussuunnitelma

Husaaritien päiväkoti

Husaaritie 1 c, 01700 Vantaa