Rautpihan päiväkoti

Rautpihan päiväkoti

Päiväkotimme sijaitsee keskeisellä paikalla Havukosken puolella, lähellä Koivukylän asemaa. Avaamme 6.15-7.00 ja suljemme 17-18 ennalta sovitun tarpeen mukaisesti.
Meillä toimii kolme kokopäiväryhmää sekä aamu- ja iltapäivä-osapäiväryhmät. Nuorimmat päiväkotimme lapset ovat 2,5-vuotiaita.

Päiväkodissamme toimii myös avoin päiväkoti, jonne tervetulleita ovat äidit, kummit, mummit lasten kanssa. Avoin päiväkoti on auki joka päivä klo 9-16. Tarkempaa tietoa saat myös avoimen päiväkodin Facebook- sivuilta.

Toimintayksikköömme kuuluvat myös Rautpihan kerhot Sauvatiellä.

Rautpihassa painotetaan kiireettömyyttä ja vuorovaikutukseen pysähtymistä. Kasvattaja pysähtyy olemaan vuorovaikutuksellisessa tilanteessa läsnä niin lasten kuin vanhempienkin kanssa. Meillä kasvattaja kannustaa, kehuu ja innostaa kokeilemaan ja yrittämään. Lapsen omalle tekemiselle ja asioiden omaksumiselle varataan aikaa. Lapsi havainnoi ympäristöään ja oppii kokemustensa ja toistojen kautta. Tärkeää on kasvattajan läsnäolo.

Hyvää arkea päivähoidossa on vanhempiemme mielestä arkiset asiat kuten leikki ja toiminta yhdessä kavereiden kanssa. Säännöllinen rytmi, lepo ja ruoka, ulkoilu, liikunta ja retket antavat lapselle selkeän toimintarakenteen päivän ja viikon etenemisestä.

Rautpihan päiväkodin toiminnan kuvaus 2017-2018

Rautpihan päiväkoti

Rautkallionkatu 7, 01360 Vantaa

Ajankohtaista

Instagram

Twitter