Martinlaakson jatkuva tonttihaku 2021 (tontti varattu)

Kuva rivitalosta

Asuinrakennustontti 17590/4 on heti varattavissa. Tontin yksikköhinta on 711 €/k-m2 myytäessä. Vuokrattaessa tontin vuosivuokra on 4,5 % tontin myyntihinnasta.

Tontin voi varata palauttamalla oheisen tonttivarauslomakkeen ja maksamalla 10.000 euron suuruisen varausmaksun. Tonttia ei varata ennen kuin varausmaksu on maksettu.

Allekirjoitettu ja skannattu varauslomake palautetaan sähköisesti osoitteeseen: asuntotontit@vantaa.fi (sekä kopio osoitteisiin marja.hannikainen@vantaa.fi ja juho.lumme@vantaa.fi). Varausmaksun voi maksaa tilisiirrolla sähköpostitse saatavien ohjeiden mukaisesti.

Tontille on rakennettava vapaarahoitteista omistusasuntotuotantoa siten, että tontti jää asunto-osakeyhtiöiden omistukseen tai asunto-osakeyhtiö vuokraa tontin kaupungilta. Tontti voidaan varata rakennuttajalle, jolla on referenssejä vastaavanlaisista rakennushankkeista.

Tontinsaaja sitoutuu noudattamaan saamansa tontin asemakaavamääräyksiä, esitettä sekä asuntotonttien luovutushetkellä voimassa olevia luovutusehtoja.

Ajankohtaista