Jatkuva haku - Vantaanlaakson tuleva tontti 18057/17

TONTTI VARATTU

Kaupunki myy yhden omakotitalotontin Vantaanlaaksosta. Tontti on tällä hetkellä kahtena eri tonttina (nro 15 ja 16). Kaupunki laittaa vireille tonttijaon muutoksen ja lohkomisen, jolla tonteista muodostetaan yksi tontti nro 17.

Tontin myyntihinta on 245 000 euroa. Kaupunki perii tontista lisäkauppahintaa, mikäli tontille toteutettava rakennusoikeus ylittää asemakaavan mukaisen rakennusoikeuden määrän.

Tontille saa rakentaa yhden asuinrakennuksen, joka voi olla myös paritalo. Mikäli paritalon haluaa rakentaa, tulee kaksi eri ruokakuntaa hakea tonttia. Rakennuksen suurin sallittu kerrosluku on kaksi (II).

Tontin voi varata palauttamalla oheisen tonttivarauslomakkeen ja maksamalla 2000 euron suuruisen varausmaksun. Aikaisemmin Vantaan kaupungilta ostettu tai vuokrattu tontti ei ole esteenä näiden tonttien ostamiselle.

Tonttivaraus jätetään ja varausmaksu maksetaan kaupunkiympäristön asiakaspalvelupisteeseen. Allekirjoitetun ja skannatun tai valokuvatun varauslomakkeen voi palauttaa myös sähköisesti osoitteeseen: vantaa-info@vantaa.fi ja varausmaksun voi maksaa tilisiirrolla sähköpostitse saatavien ohjeiden mukaisesti.

Huomioittehan rakentamisvelvoitteen ja siihen liittyvän sopimussakon. Kaupungin tontit on tarkoitettu heti rakennettaviksi, joten tontin suunnittelu ja rakennusluvan hakeminen on aloitettava heti tontin ostamisen jälkeen.

TONTTI VARATTU