Kaavatyöhön osallistuminen

Olethan huomannut, että kaikista kaavatöistä on oma verkkosivu. Sivulta löytyy kaavaa suunnittelevan henkilön nimi, puhelinnumero ja sähköpostiosoite.

Koronatilanteen vuoksi kasvokkaisia asukastilaisuuksia ei toistaiseksi järjestetä. Kaavatyöhön voi vaikuttaa tutustumalla ajankohtaisiin kaavoihin ja jättämällä niistä mielipiteen tai muistutuksen.

Kivistön Kvartsijuonen kaavakävely 23.9. muuttuu sähköiseksi infotilaisuudeksi!

Kivistön Kvartsijuonen asemakaavatyöhön liittyvä kaavakävely 23.9. klo 18–19.30 on päätetty muuttaa Teamsin välityksellä toteutettavaksi infotilaisuudeksi. Tilaisuus järjestetään samana päivänä, samaan kellon aikaan. Tilaisuuden linkki ja osallistumisohjeet löytyvät tilaisuuden verkkosivuilta.

Asemakaavasta jätettiin runsaasti mielipiteitä. Infotilaisuudessa käydään läpi suunnittelun keskeisimmät lähtökohdat sekä mielipiteissä esille tulleet asiat. Tilaisuudessa on mahdollista esittää kysymyksiä ja kommentteja viestiseinän kautta.

Emme ole kuitenkaan unohtaneet mahdollisuutta kasvokkaiseen kohtaamiseen. Kaavakävely toteutetaan 7.10. ja tällöin on mahdollisuus tavata suunnittelijoita myös maastossa. Tiedotamme kaavakävelystä tarkemmin infotilaisuuden jälkeen.

Lisätietoja asemakaavatyöstä nettisivulta.

Vantaan alueelliset uutiskirjeet valottavat osallistumis- ja vaikuttamismahdollisuuksia, kaupungin suuralueiden kaavoitus- ja kehittämissuunnitelmia sekä asukastilaisuuksia. Tilaa uutiskirje.