Aviapolis – uudenlaista sykettä palvelujen ja yhteyksien ytimessä


Vantaan lentokenttäkaupunki Aviapolis on yksi Helsingin seudun uusista, rakentuvista kaupunginosista. Aviapoliksessa asut keskellä kaikkea – rauhallisesti ja vehreästi, mutta kuitenkin palveluiden ja kulkuyhteyksien ytimessä. Eloisaan Aviapolikseen kaikki ovat tervetulleita. Erityisesti alue houkuttelee perheitään perustavia, kolmenkympin kieppeillä olevia pariskuntia, sekä seikkailunnälkäisiä matkustelijoita. Oletko sinäkin kotoisin Aviapoliksesta 2020?

Aviapoliksessa asuessasi pääset liikkumaan vaivattomasti – oli kohteena sitten kaukomaat tai lähipalvelut. Helsinki-Vantaan lentokenttä on lähellä, ja palvelut, kaupat ja ravintolat ympäröivät asujaa. Lentomelu vähenee kentän eteläpuolella nopeasti melumittausten mukaan, mikä mahdollistaa Aviapoliksen erinomaisen sijainnin kuitenkaan asuinmukavuudesta tinkimättä.

Sisällöntuottaja Linda Ekroth asusti viikon Aviapoliksessa. Katso videolta Lindan kokemuksia alueesta!

Koteja ja palveluja kaikille

Aviapoliksen palvelut kehittyvät vauhdilla eteenpäin. Asuntotarjonta on laaja ja Aviapolis tuleekin soveltumaan niin perheille kuin pienemmillekin talouksille. Asumiseen tarjoutuu paljon erilaisia nykyaikaisia vaihtoehtoja.

Uudenlaisten asuntojen lisäksi Aviapolikseen rakentuu muun muassa päiväkoteja, kivijalkaliikkeitä, toiminnallisia puistoja sekä kansainvälinen koulu. Alueesta muodostuu omaleimainen ja aktiivista elämää elävä kaupunkiyhteisö. Oletko sinä mukana luomassa alueen tulevaa luonnetta?

Linda Ekroth asui YIT:n kaksiossa. Sivupalkista löydät linkkejä alueen asuntoihin!

Ekologisuus näkyy Aviapoliksessa

Aviapoliksesta rakentuu ekologisesti ja kulttuurisesti kestävä kaupunki, jossa luonto on ihmistä lähellä ja kiertotalous arkipäivää. Koko Aviapolis on Smart & Clean -pilottialue, mikä tarkoittaa käytännössä uusia liikkumisratkaisuita, ympäristön huomioimista sekä hiilineutraalia elämäntapaa.

Aviapoliksessa tehokkuus asumisessa ja liikkumisessa saavat ympärilleen elinvoimaisen viherverkoston. Alueelta löydät myös puistot, pyörätiet ja ulkoilureitit. Viherkatot, istutukset, puistikkotiet ja vesialueet pehmentävät kaupunkimaisemaa kaikkialla Aviapoliksen alueella.

Helppo arki ilman autoakin

Aviapolis on Vantaan suurin ja Suomen kasvavin yrityskeskus. Löydätkin Aviapoliksesta työpaikkoja tai vapaa-ajan palvelutarjontaa lähes kotioveltasi. Täällä asuessasi et tarvitse autoa voidaksesi elää helppoa arkea, sillä jos et jotakin kävelyetäisyydeltä löydä, niin julkiset kulkuneuvot kuljettavat sinut nopeasti perille. Hyvät yhteydet eri puolille maata ja maailmaa saavat ihmiset virtaamaan joustavasti paikasta toiseen.

Vantaan Aviapolis ja innostava tulevaisuus odottavat sinua – tervetuloa!

Tutustu Aviapolikseen ja tilaa alueen uutiskirje.

Ihmisiä Aviapoliksen juna-asemalla

Aviapoliksessa tapahtuu

Katso Aviapoliksen tapahtumat.

Hotellirakennus etualalla lentokone

Kotoisin Aviapoliksesta

Lentokenttäkaupunki Aviapolis tunnetaan vauhdikkaasti kasvavana yritysten ja liikenteen solmuna. Tiesitkö että tulevina vuosina yhä useampi löytää kodin Aviapoliksesta?

Kaksi naista ottaa selfien

Milleniaalien kaupunginosa

Aviapolikseen muuttaa kaikenikäisiä ja -taustaisia, mutta erityisesti perheitään perustavia kolmenkympin kieppeillä olevia ihmisiä. Millaisia asukkaita nämä milleniaalit ovat ja millaisia ovat heidän arvonsa ja unelmansa?

Ajankohtaista