Palvelut

Palvelut lähitetäisyydellä.

Keimolanmäen alueen keskiosaan, Lincolninaukion varrelle, rakentuu noin 1000 neliömetriä liiketilaa talojen kivijalkoihin. Lisäksi alueen eteläosissa tontteja on varattu toimitiloja varten.

Lincolninaukion pohjoispuolelle on osoitettu kortteli päiväkotia ja alakoulua varten. Alustavasti päiväkoti on esitetty rakennettavaksi vuonna 2020 – 2021 ja koulu vuosina 2024 - 2026. Opetuslautakunta on syyskuussa 2017 esittänyt, että vuonna 2019 Keimolanmäen alueelle vuokrataan paviljonkikoulu- ja päiväkotitiloja väliaikaiseen käyttöön. Asemakaavassa on varaus päiväkotia varten myös Keimolanmäen pohjoisosassa, mutta sen rakentamisesta ei ole vielä ajoitettu.

Keimolanmäen eteläkärjestä on noin 800 metriä Kivistön asemalle, josta kulkevat Kehäradan junat. Lisäksi bussilinja 434 ajaa asemalta Keimolanmäkeen ja takaisin kerran tunnissa, ruuhka-aikoina kahdesti tunnissa.

Lisää palveluja Kivistön keskustassa

Keimolanmäestä on kätevä kulkuyhteys Kivistön uuteen keskustaan, josta löytyy muun muassa lähikauppa sekä syksyllä 2016 avautunut palvelurakennus Aurinkokivi.

Aurinkokivi on monialainen palvelurakennus, joka sijaitsee Kivistön keskustassa lähellä asemaa. Tilojen pääkäyttäjinä tulevat olemaan koulu ja päiväkoti sekä äitiys- ja lastenneuvola. Lisäksi tiloissa tulee toimimaan musiikkiopisto ja kuvataidekoulu. Ensimmäisessä vaiheessa toteutetaan päiväkodin, alakoulun sekä neuvolan tilat ja toisessa vaiheessa yläkoulu.

Lisäksi Kivistön aseman kupeeseen rakentuu Kivistön kaupunkikeskus, josta löytyy sekä julkiset että yksityiset palvelut. Lue lisää Kivistön kauppakeskuksesta.

Kurvaa Keimolanmäkeen

Ajankohtaista

Twitter