Hae koululaisten iltapäivätoimintaan 28.3.–30.4.2024

Uutinen

Asiasanat

KoulutusLapsiperheetOppilaat

Kouluissa tai koulujen lähialueilla järjestetään maksullista iltapäivätoimintaa 1.–2. vuosiluokkien oppilaille sekä niille ylempien vuosiluokkien oppilaille, joilla on erityisen tuen päätös. Hae iltapäivätoimintaan Wilman kautta 28.3.–30.4.2024.

Kaksi lasta askartelee pöydän ääressä.

Kuva: Vantaan kaupunki/Sercan Alkan

Pienten oppilaiden koulupäivät päättyvät usein jo puolenpäivän aikaan. Iltapäivätoiminta on turvallinen jatkumo lapsen koulupäivän päätteeksi. Iltapäivätoiminnassa lapsi voi leikkiä, tehdä läksyjä tai osallistua erilaiseen toimintaan. Maksullista iltapäivätoimintaa järjestetään kouluissa tai koulujen lähialueilla 1.–2. vuosiluokkien oppilaille sekä niille ylempien vuosiluokkien oppilaille, joilla on erityisen tuen päätös.

Hae iltapäivätoimintaan Wilman kautta 28.3.–30.4.2024. Sähköinen päätös julkaistaan Wilmassa 3.6.2024. Jos olet valinnut paperisen päätöksen, se postitetaan kotiin kesäkuun toisella viikolla.

Lisätietoja hakemisesta ja iltapäivätoiminnasta: vantaa.fi/iltapaivatoiminta

Jos tarvitset apua, kun haet lapselle paikkaa iltapäivätoiminnasta, Vantaa-infot neuvovat sinua. Vantaa-infot sijaitsevat Korsossa, Myyrmäessä ja Tikkurilassa. Katso tarkat osoitteet täältä. Saat monikielistä neuvontaa Myyrmäen ja Tikkurilan Vantaa-infoista. Ota Vantaa-infoon mukaan Wilma-käyttäjätunnus tai avainkoodi. Vantaa-infon työntekijä neuvoo:

  • miten kirjaudut Wilmaan
  • miten täytät hakemuksen ja
  • miten lähetät hakemuksen.

Avainsanat

IltapäivätoimintaKerhotPeruskoulutKoulutEkaluokka