Länsi-Vantaalla nautitaan koko kesä livemusiikista – esiintyjähaku on auki nyt

Tiedote

Asiasanat

Myyrmäen suuralueKulttuuri

Vantaan kaupunki tarjoaa kaupunkilaisille hyvät puitteet nauttia livemusiikista tulevana kesänä. Viime vuonna käynnistetty Vantaan Kesälava -toiminta saa odotettua jatkoa Länsi-Vantaalla, ja paluun tekee myös Kulttuuritalo Martinuksen Backstage-tapahtuma.

Vantaan Kesälava

Vantaan kaupungin tavoitteena on elävöittää kaupungin kulttuurielämää ja -tarjontaa pitkän pandemiatilanteen jälkeen erityisesti ulkona toteutettavin tapahtumin.

Myyrmäen Kesälava sai viime kesänä lämpimän ja innostuneen vastaanoton. Tänäkin vuonna monipuolinen ohjelma muodostuu pääosin musiikista kaikki ikäryhmät huomioiden. Kesälavalla on ohjelmaa kesäkuusta elokuun loppuun. Lavalla pääsevät esiintymään paikalliset seurat, amatööritaiteilijat, nuoret aloittelevat taiteilijat ja tanssiryhmät. Myös nimekkäämpiä artisteja tullaan näkemään Myyrmäessä. Lava työllistää yhdistyksiä, freelancetaiteilijoita ja muita tapahtuma-alan toimijoita.

Martinus Backstage -tapahtuma järjestetään toista kertaa Kulttuuritalo Martinuksen takapihan puistossa 5.-27.8.2022. Kuukauden kestävä tapahtuma tarjoaa ohjelmaa kolmena päivänä viikossa. Martinus Backstage keskittyy tänä vuonna livemusiikkiin ja lapsille suunnattuun ohjelmaan. Tapahtuma haluaa tarjota esiintymismahdollisuuden lahjakkaille uusille tulokkaille. Esiintyjiä etsitään jälleen avoimen haun kautta pääasiallisesti Vantaalta.

Kesälavan keikat ja Martinus Backstage ovat maksuttomia tapahtumia ja avoimia kaikille. Sekä Myyrmäen Kesälavalle ja Martinuksen Backstagelle haetaan nyt esiintyjiä. Mukaan mahtuu niin esittävää taidetta, kuin liikunnallisiakin aktiviteetteja. Painotus molemmilla lavoilla on kuitenkin musiikissa.

Hae mukaan esiintyjäksi täältä.

Avainsanat

TapahtumatMusiikki