Perhehoidon infotilaisuus järjestetään Vantaalla

Tiedote

Asiasanat

SosiaalipalvelutAsukkaatLapsiperheet

Vantaa, Espoo ja Helsinki järjestävät 6. syyskuuta infotilaisuuden, jossa kokeneet lastensuojelun työntekijät ja sijaisperheet kertovat perhehoidosta. Tilaisuudessa etsitään uusia sijais-, tuki- ja vastaanottoperheitä, jotka voisivat ottaa lapsen tai nuoren kotiinsa joko lyhyemmäksi tai pidemmäksi aikaa.

Tarve uusille sijaisperheille on suuri, perheitä tarvitaan kaiken ikäisille lapsille vauvasta teini-ikäisiin. 

Espoo, Helsinki ja Vantaa ovat myös mukana valtakunnallisessa Ajoissa kotiin – kampanjassa, jota organisoi Perhehoitoliitto. Kampanjan tarkoituksena on lisätä tietämystä perhehoidosta ja rohkaista uusia perheitä mukaan toimintaan.

Sijaisvanhemmaksi ei tarvitse ryhtyä kylmiltään, vaan kaikki perheet saavat perusteellisen ennakkovalmennuksen, ennen kun he ovat valmiita vastaanottamaan kotiinsa sijaisperhettä tarvitsevan lapsen tai nuoren. Perheille on tarjolla monenlaista tukea. Perhehoito on yhteistyötä, jonka tavoitteena on rakentaa voimaannuttava yhteisö lapsen parhaaksi.

Tervetuloa mukaan Vantaalle 6. syyskuuta klo 17.30! Et sitoudu vielä mihinkään, vaan voit tulla kuuntelemaan ja tutustumaan perhehoitoomme.

Ilmoittaudu täältä.

Avainsanat

LastensuojeluTapahtumatTukiperhePerhetyö