Kestävyyskierros 2023 starttaa maaliskuussa – haasta itsesi viidessä lajissa

Uutinen

Asiasanat

Liikunta ja ulkoilu

Vantaan kestävyyskierroksella pääset jälleen tänä vuonna mittelemään yhdellä ilmoittautumisella yhteensä viidessä kestävyyslajissa. Mukaan ovat tervetulleita kaikentasoiset kuntoilijat ja kestävyysurheilijat. Ilmoittautuminen kierrokselle on nyt avoinna.

Laiturilla rivissä olevat kilpailijat hyppäävät veteen.

Kestävyyskierros tarjoaa tänäkin vuonna monipuolisen kattauksen vantaalaisia kestävyystapahtumia. Kierros koostuu viidestä osakilpailusta, joista neljään osallistumalla ja niissä maaliin pääsemällä olet mukana kokonaiskisassa. Kokonaiskisassa pärjätäksesi sinun on treenattava hiihtoa, suunnistusta, uintia ja pyöräilyä. Haasta itsesi tutuissa lajeissa ja kokeile uutta! 

Vuonna 2023 kestävyyskierrokseen kuuluvat seuraavat osakilpailut: 

 • Vantaa-hiihto, 4.3.2023
  • 30 km vapaan hiihto (voi hiihtää myös perinteisellä) 
 • Vantaa Off-trail Challenge 2.6.2023 
  • Pitkä kuntosuunnistus, helppo 
 • Vantaa Triathlon 11.6.2023 
  • Perusmatka: 1500 m uinti + 40 km pyöräily + 10 km juoksu 
 • Seutulan kierros, 16.7.2023
  • 108 km maantiepyöräily 
 • Vantaan Maraton 14.10.2023
  • Puolimaraton 

Vantaan kestävyyskierroksen osallistumismaksu on 205 € ja se sisältää osallistumisen kaikkiin osakilpailuihin. Jos haluat osallistua kaikkiin viiteen osakilpailuun, ilmoittaudu mukaan 3.3.2023 mennessä. Muussa tapauksessa ilmoittautuminen on auki 28.5.2023 saakka. Kestävyyskierroksella kisataan naisten ja miesten yleisissä sarjoissa. Ilmoittautumisohjeet löydät vantaa.fi/kestavyyskierros.

Vantaan kaupunki palkitsee naisten ja miesten sarjojen parhaat kilpailijat rahapalkinnoilla Vantaan Maratonin yhteydessä 14.10.2023. Kaikki vähintään neljään osakilpailuun osallistuvat saavat myös diplomin osallistumisestaan. 

Kestävyyskierroksen tulosseuranta uudistuu 

Kestävyyskierroksen osa- ja kokonaiskilpailujen tulosseuranta onnistuu tänä vuonna kestävyyskierroksen verkkosivun kautta, jonne päivitetään kilpailutulokset molemmissa kilpasarjoissa kierroksen käynnistyttyä. 

Vantaan kestävyyskierroksen järjestävät yhteistyössä Vantaan kaupungin kanssa Vantaan Hiihtoseura, Pihkaniskat, TriForFun, Cycle Club Helsinki ja Kenttäurheilijat -58. Tapahtumat toimivat itsenäisinä kilpailuina, mutta yhdessä ne muodostavat Vantaan kestävyyskierroksen. 

Lisätiedot:

vantaa.fi/kestavyyskierros
liikuntapäällikkö Anton Ahonen, anton.ahonen@vantaa.fi, p. 040 620 2897

Avainsanat

LiikuntaKilpailut