Polje kesään läheistesi kanssa

Uutinen

Koivukylän avoin kohtaamispaikka sekä Keravan Onnila lainaavat maksutta tandempyöriä kesällä 2022.

Tandempyörä näkyy sormien muodostaman sydämen läpi

Tandemilla voit lähteä kesäiselle retkelle kumppanisi kanssa

Nauti kesästä läheistesi kanssa! Koivukylän avoin kohtaamispaikka sekä Keravan Onnila lainaavat maksutta tandempyöriä 6.6.-22.6.2022 ja 1.8.-19.8.2022. Voit lainata pyörän joko kumppanisi tai yli 10-vuotiaan lapsesi kanssa. 

Pyörälenkki kesäisissä maisemissa piristää mieltä ja saat samalla mahdollisuuden viettää aikaa läheistesi kanssa ja ehkä oppia tuntemaan näitä paremmin. Retkelle kumppanin kanssa kannattaa pyytää kohtaamispaikasta mukaan myös Parisuhteen retkikartta, joka tarjoaa matkan varrelle parisuhdetta vahvistavia ja keskusteluyhteyttä virittäviä tehtäviä. Parisuhteen retkikarttoja löydät myös muista Vantaan ja Keravan perhepalvelujen palvelupisteistä ja voit käyttää niitä luovasti kumppanisi kanssa ulkoiluretkillä tai vaikka kotonanne. 

Tandempyörien lainauspalvelu sekä Parisuhteen retkikartta on suunniteltu Vantaa–Kerava-sote: Asukkaan asialla -hankkeen lasten, nuorten ja perheiden palvelujen kehittämiskokonaisuudessa. Hankkeessa kehitetään sosiaali- ja terveyspalveluja Vantaan ja Keravan hyvinvointialueelle.

Lisätietoa tandempyörien lainauspalvelusta löydät Vantaan palvelukuvauksista.

Voit ladata Parisuhteen retkikartan täältä.

Lisätietoa Vantaa–Kerava-sote: Asukkaan asialla -hankkeesta löydät hankkeen sivuilta.

Avainsanat

KesäPyöräilyPerheetSOTE-uudistusHyvinvointialue