Tule Educa-messuille Messukeskukseen 26.-27.1.2024!

Uutinen

Educa on johtava opetus- ja kasvatusalan tapahtuma, joka järjestetään tänä vuonna Helsingin Messukeskuksessa 26.-27.1.2024. Vantaan kaupungin löydät osastolta 6m48.

Nuoria koulussa.

Kuvituskuva: Sercan Alkan

Tervetuloa tutustumaan Vantaan tarjoamiin mahdollisuuksiin opetus- ja kasvatusalan ammattilaisille! Vantaan osastolla 6m48 pääset tutustumaan varhaiskasvatuksen, perusopetuksen ja toisen asteen koulutuksen ajankohtaisiin teemoihin ja vantaalaisiin innovaatioihin asiantuntijoidemme opastuksella. 

Tule keskustelemaan asiantuntijoidemme kanssa, millaisia uusia tiloja ja kokeiluja Vantaalla on käynnissä tänä vuonna. Voit kysellä mm. seuraavista meille tärkeistä teemoista: kouluttautumismahdollisuuksistamme, osaamisen kehittämisestä, yhteisöllisyydestä, lapsiin ja nuoriin panostamisesta ja resurssoinnista. 

Tapaa kasvatus- ja opetusalan johtajamme

Myös johtajamme ovat perjantaina 26.1. ständillä tavattavissa seuraavasti: 

  • Varhaiskasvatuksen johtaja Mikko Mäkelä, klo 1113 ja 1517​
  • Perusopetuksen johtaja Ilkka Kalo, klo 1113 ja 1517​
  • Toisen asteen johtaja Ari Ranki, klo 1619.15​.

Educa tarjoilee opetus- ja kasvatusalan uusimmat tuulet sekä polttavimmat puheenaiheet. Tapahtuman monipuolinen ja laadukas ohjelma sopii myös veso-koulutuspäiväksi. Lisäksi mukana on kansainvälinen ohjelmakokonaisuus Equity-lavalla, jonka ohjelmaa voi seurata paikan päällä. Ohjelma striimataan myös ulkomaalaisten kävijöiden katseltavaksi.

Messut ovat maksuttomat! Tsekkaa ohjelma täältä! 

Vantaan kaikki avoimet työpaikat löydät vantaarekry.fi

Tietoa Vantaasta työnantajana löydät täältä.

Avainsanat

RekrytointiTyöpaikatTöissä Vantaalla