Tule Educa-messuille Messukeskukseen 27.-28.1.2023!

Uutinen

Educa on johtava opetus- ja kasvatusalan tapahtuma, joka järjestetään tänä vuonna Helsingin Messukeskuksessa 27.-28.1.2023. Vantaan kaupungin löydät osastolta 6n49.

Kolme iloista työntekijää istuu nojatuoleilla.

Kuvituskuva: Sercan Alkan

Tervetuloa tutustumaan Vantaan tarjoamiin mahdollisuuksiin opetusalan ammattilaisille! Vantaan osastolla 6n49 pääset tutustumaan sekä varhaiskasvatuksen, perusopetuksen että toisen asteen koulutuksen ajankohtaisiin teemoihin asiantuntijoidemme opastuksella. Tuen kioskimme esittelee erilaisia vantaalaisia hyviä käytäntöjä, kuten kielitietoista opetusta ja poissaoloihin puuttumisen mallia. Saat myös pyöräyttää varhaiskasvatuksen onnenpyörää ja tutustua hyvinvointiteknologian edistysaskeleita edustavaan, halittavaan Paro-robottihylkeeseen ja hauskoihin Mototiles-liikuntalaattoihin! 

Educa tarjoaa katsauksen opetus- ja kasvatusalan uusimpiin tuuliin ja puheenaiheisiin. Tänä vuonna messujen teemana on tulevaisuuden sivistys. Mukana on myös kansainvälinen ohjelmakokonaisuus Equity-lavalla. Ohjelma striimataan myös ulkomaalaisten kävijöiden katseltavaksi.

Messut ovat maksuttomat! Tsekkaa ohjelma täältä! 

Avainsanat

RekrytointiTyöpaikat