Tule mukaan varhaiskasvatusmessuille Espoon Dipoliin 28.10.!

Uutinen

Asiasanat

VarhaiskasvatusOpiskelijatTyönhakijat

Vantaan varhaiskasvatuksen osastolla pääset latautumaan, keskustelemaan ja osallistumaan kirja-arvontaan! Varhaiskasvatusmessut järjestetään tänä vuonna Espoon Dipolissa 28.10. klo 8–16 osoitteessa Otakaari 24. Osastomme löydät numerosta 14.

Tyttö hymyilee.

Kuvituskuva: Sercan Alkan.

Vuodesta 2005 lähtien varhaiskasvatusmessut on kasvanut ja kehittynyt koko varhaiskasvatusalan tärkeimmäksi yhteiseksi tapahtumaksi. Varhaiskasvatusmessuille kokoonnutaan kouluttautumaan ja tapaamaan tuttuja ja tuntemattomia kollegoita ympäri Suomen.

Tänä vuonna varhaiskasvatusmessuilla on luennoimassa muun muassa Raisa Cacciatore (nuorisolääkäri, Väestöliiton asiantuntijalääkäri, Helsingin yliopiston väitöskirjatutkija, tietokirjailija ja luennoitsija), Frank Martela (filosofi, tietokirjailija, tutkija ja valmentaja) ja Juha Hakala (kasvatustieteilijä, filosofi ja kirjailija).

Vantaan teema on kieli-, kulttuuri ja katsomustietoinen varhaiskasvatus inklusiivisessa toimintakulttuurissa. Vantaalaisia puheenvuoroja pääset kuulemaan varhaiskasvatusjohtaja Mikko Mäkelältä, kieli- ja kulttuurikoordinaattori Nina Thurinilta ja päiväkodin johtaja Suvi Kettumäeltä.

10.30–10.55
Merkityksellistä työtä vaikuttavalla johtamisella Vantaalla, Mikko Mäkelä
11.30–12.15
Vantaan kieli- ja kulttuuritietoisen varhaiskasvatuksen kriteerit, Nina Thurin
13.00–13.25
Lapsen ja perheen moniammatillinen tukeminen Vantaan varhaiskasvatuksessa, Mikko Mäkelä
13.30–14.15
Lapsen etua vai aikuisen halua, Suvi Kettumäki

Osastollamme voit keskustella päiväkodin johtajien kanssa, ladata akkuja (kirjaimellisesti!) ja osallistua kirja-arvontaan, jonka palkintona on ”Pienet, tuetut askeleet”. Tule kanssamme messuille!

Katso koko ohjelma täältä.

Katso tästä lisätiedot tapahtumaan ilmoittautumisesta. 

Avainsanat

Päiväkodit