Tutustu sote-palvelujen kehitykseen ja väkivallan vastaiseen työhön

Uutinen

Vantaan ja Keravan sote-palvelujen kehittäjät ovat tavattavissa marraskuun aikana alueen terveysasemilla. Väkivallan vastainen teemaviikko alkaa 21.11.2022.

Terveydenhuollon henkilö katsoo kameraan

Tule tapaamaan sote-palvelujen kehittäjiä Vantaan ja Keravan terveysasemille!

Vantaan ja Keravan alueen sosiaali- ja terveyspalvelujen sekä pelastustoimen järjestämisvastuu siirtyy Vantaan ja Keravan hyvinvointialueelle 1.1.2023. Alueen sote-palveluja on kuitenkin kehitetty jo pitkään kaupunkien välisessä yhteistyössä. Marraskuun aikana Vantaan ja Keravan sote-palvelujen kehittämishankkeiden henkilöstö on tavattavissa alueen terveysasemilla tiistaisin ja torstaisin kello 9–11. Tule tutustumaan sote-palvelujen kehittämistyöhön sekä Vantaan ja Keravan hyvinvointialueeseen ja esittämään omia kysymyksiäsi ja toiveitasi meidän kaikkien palveluja suunnitteleville ammattilaisille!

Väkivallan vastaista teemaviikkoa vietetään Vantaalla ja Keravalla 21.-27.11.2022. Teemaviikon ohjelmassa on mm. kaikille avoin kuntalaiswebinaari aiheesta ”Kun lapsi lyö – mitä teen, kun lapsi käyttäytyy väkivaltaisesti?” sekä sote-alan ammattilaisille ja näiden yhteystyökumppaneille suunnattu Väkivaltafoorumi, jossa väkivaltateemaa käsitellään moniammatillisesta näkökulmasta sekä kokemusasiantuntijoita kuullen. Lisäksi viikon aikana julkaistaan kiusaamis- ja väkivaltateeman käsittelyyn soveltuvaan materiaalia lasten ja nuorten parissa työskenteleville.

Terveysasemavierailut sekä väkivallan vastainen teemaviikko ovat osa Vantaa–Kerava-sote: Asukkaan asialla -hankkeen kehittämistyötä.

Avainsanat

Hyvinvointialue