Tutustu sote-palvelujen kehitykseen ja väkivallan vastaiseen työhön

Uutinen

Vantaan ja Keravan sote-palvelujen kehittäjät ovat tavattavissa marraskuun aikana alueen terveysasemilla. Väkivallan vastainen teemaviikko alkaa 21.11.2022.

Terveydenhuollon henkilö katsoo kameraan

Tule tapaamaan sote-palvelujen kehittäjiä Vantaan ja Keravan terveysasemille!

Vantaan ja Keravan alueen sosiaali- ja terveyspalvelujen sekä pelastustoimen järjestämisvastuu siirtyy Vantaan ja Keravan hyvinvointialueelle 1.1.2023. Alueen sote-palveluja on kuitenkin kehitetty jo pitkään kaupunkien välisessä yhteistyössä. Marraskuun aikana Vantaan ja Keravan sote-palvelujen kehittämishankkeiden henkilöstö on tavattavissa alueen terveysasemilla tiistaisin ja torstaisin kello 9–11. Tule tutustumaan sote-palvelujen kehittämistyöhön sekä Vantaan ja Keravan hyvinvointialueeseen ja esittämään omia kysymyksiäsi ja toiveitasi meidän kaikkien palveluja suunnitteleville ammattilaisille!

Lue lisää terveysasemavierailuista ja niiden aikataulusta verkkosivuiltamme!

Väkivallan vastaista teemaviikkoa vietetään Vantaalla ja Keravalla 21.-27.11.2022. Teemaviikon ohjelmassa on mm. kaikille avoin kuntalaiswebinaari aiheesta ”Kun lapsi lyö – mitä teen, kun lapsi käyttäytyy väkivaltaisesti?” sekä sote-alan ammattilaisille ja näiden yhteystyökumppaneille suunnattu Väkivaltafoorumi, jossa väkivaltateemaa käsitellään moniammatillisesta näkökulmasta sekä kokemusasiantuntijoita kuullen. Lisäksi viikon aikana julkaistaan kiusaamis- ja väkivaltateeman käsittelyyn soveltuvaan materiaalia lasten ja nuorten parissa työskenteleville.

Lue lisää Väkivallan vastaisesta teemaviikosta verkkosivuiltamme!

Terveysasemavierailut sekä väkivallan vastainen teemaviikko ovat osa Vantaa–Kerava-sote: Asukkaan asialla -hankkeen kehittämistyötä.