Väkivallan vastainen teemaviikko marraskuussa, järjestöinfot lähteneet käyntiin

Uutinen

Osallistu Väkivallan vastaisen teemaviikon ohjelmaan marraskuussa, tutustu järjestöjen palveluihin avoimissa järjestöinfoissa ja opi lisää NEPSY-kirjosta videoilta!

Joki ja peltoa illalla

Vantaan ja Keravan sote-palvelujen kehityksessä tapahtuu paljon syksyn aikana

Marraskuussa Vantaalla ja Keravalla vietetään väkivallan vastaista teemaviikkoa. Viikon aikana kiusaamisesta ja väkivallasta tarjotaan tietoa monella tavalla ja monesta näkökulmasta. Vantaan ja Keravan asukkaille tarjolla on mm. avoin kuntalaiswebinaari 22.11. ja asiakastyön ammattilaisille kohdistettu väkivaltafoorumi pidetään 24.11. Voit jo nyt tutustua väkivallan vastaisen teemaviikon ohjelmaan, lukea blogikirjoituksen ihmissuhteiden turvallisuuden edistämisestä sekä kuunnella Sotenuotiolla-podcastin jakson lähisuhdeväkivallasta.

Tutustu tarkemmin viikon tarjontaan verkkosivuiltamme!

Myyrmäen terveysaseman viikoittaiset järjestöinfot ovat olleet käynnissä syyskuun alusta saakka ja toiminta alkaa tulla tutuksi niin vantaalaisille kuin asiakastyötä tekeville ammattilaisillekin. Infot jatkuvat 15.12. saakka joka torstai ja mukaan mahtuu tutustumaan eri tukipalveluihin ja keskustelemaan kokemusasiantuntijoiden kanssa.

Tutustu järjestöinfojen alkutaipaleeseen verkkosivuiltamme!

Palvelujen kehittämisen lisäksi Vantaalla ja Keravalla tuotetaan myös jatkuvasti tietoa sekä alueen asukkaille että asiakastyön ammattilaisille eri ilmiöistä ja palveluista. Vantaan ja Keravan hyvinvointialueen YouTube-kanavalle on kerätty mm. videosarja NEPSY-kirjosta, jota täydennetään syksyn aikana.

Tutustu NEPSY-videosarjaan verkkosivuiltamme!

Väkivallan vastainen teemaviikko, mielenterveys- ja päihdealan järjestöinfo sekä NEPSY-videosarja ovat kaikki osa Vantaa–Kerava-sote: Asukkaan asialla -hankkeen kehittämistyötä. Hankkeessa kehitetään sote-palveluja Vantaan ja Keravan hyvinvointialueelle.

Tutustu hankkeeseen tarkemmin verkkosivuiltamme!