Vantaan Kesälava soi jälleen Myyr York Parkissa

Uutinen

Myyr York Park rikastuttaa jälleen Vantaan kesää useiden toimijoiden voimin. Edellisvuosien tapaan Vantaan Kesälavalla nautitaan korkealaatuisesta ja monipuolisesta keikkaohjelmistosta, joka pitää sisällään suurempia nimiä ja aloittelevia musiikintekijöitä vantaalaisuutta unohtamatta.

Mara Balls esiintyi Vantaan kesälavalla 2022.

Kuva: Jaakko Salo

Kesälavan acoustic-iltoina lavalle saapuu eturivin laulajalauluntekijöitä kuten Kauko Röyhkä, Jonna Tervomaa ja Mari Rantasila. Räyhäkämpää menoa tarjoavat lisäksi useat rockbändit kuten Lähiöbotox ja Barb-Q-Barbies.

Vantaan Kesälavan kausi starttaa 9.6. ja jatkuu 27.8. asti. Parkki on auki aamusta iltaan. Kesälavan ohjelman tuottaa Vantaan elävän musiikin yhdistys Velmu ry tilaajanaan Vantaan kaupunki. Kesälavan keikkojen lisäksi puisto avautuu Jazz Parkkina heinäkuun viitenä sunnuntai-iltapäivänä, jolloin esiintyvät mm. Sami Saari ja Aili Ikonen.

Urbaani puisto Myyr York Park kokoaa yhteen keikkoja, ruokaa, katutaidetta ja katupelejä. Visuaalisen ilmeen suunnittelee ja toteuttaa Street Art Vantaa Taidekollektiivi, joka tuottaa yhteistyössä Metropolia Ammattikorkeakoulun kanssa parkkiin myös urbaanin viljelyn alueen. Parkkiin on palkattu oma yhteisöpuutarhuri, joka ideoi yhteisöllistä toimintaa sekä antaa puutarhanhoidon neuvontaa. Alueelle istutetaan leikkokukkia, joita voi myöhemmin ilmoitettuina ajankohtina käydä keräämässä ilmaiseksi.

Myyr York Parkin rakentamisesta ja toiminnasta vastaa Vantaan kaupungin toimeksiannosta kulttuuritalo Myyräncolo. Asukkaat, alueen järjestöt, yritykset ja muut yhteistyökumppanit voivat esittää puistoon ja sen lavalle myös omaa ohjelmaa linkissä www.myyryorkpark.fi/esitaohjelmaa. Myyr York Parkin tuottaja Jesse Laukkonen auttaa ohjelman toteutuksessa.

Myyr York Parkin koko ohjelma osoitteessa tapahtumat.vantaa.fi/myyryorkpark

Avainsanat

TapahtumatMusiikkiMyyrmäki