Vapaa-ajan palvelut ja toimipisteet sekä kaupungin asiakaspalvelu lähes kokonaan suljettu 2.6.

Uutinen

Kaupungin vapaa-ajan palvelut ja toimipisteet sekä kaupungin asiakaspalvelu ovat pääosin kiinni torstaina 2.6. kaupunkikulttuurin toimialan henkilökunnan kehittämispäivän vuoksi. Pieni osa palveluista ja toimipisteistä palvelee kuitenkin normaalisti.

Tikkurilan uimahalli

Osa kaupungin sisäliikuntapaikoista, kirjastot, lastenkulttuurikeskukset, asukastilat, nuorisotilat ja nuorten työpajat ovat suljettuina 2.6. torstaina. Taiteen perusopetuksen opetus ei toteudu. Samoin Vantaa-infot ja kaupungin puhelinasiakaspalvelusta yleisneuvonta sulkeutuvat. Palvelut suljetaan kaupunkikulttuurin toimialan henkilöstön kehittämispäivän vuoksi.

Kivistön, Länsimäen, Pointin ja Pähkinärinteen kirjastot ovat 2.6. omatoimikäytössä ilman asiakaspalveluaikaa. Helmet.fi-sivuilta löydät lisätietoa omatoimikirjastoista.

Liikuntatiloista suljettuina ovat uimahallit ja kuntosalit sekä Tikkurilan urheilutalo. Martinlaakson ja Tikkurilan uimahallien uimakoulut pidetään kuitenkin normaalisti.

Liikuntapaikoista avoinna ovat Myyrmäki-halli, kaikki jäähallit, monitoimikeskus Lumo ja Rajakylän tenniskeskus. Energia Areena on avoinna illan käyttövuorojen osalta.

Kaupungin tilojen vapaa-ajan käyttö on mahdollista kohteissa, joissa pääsee itse avaimilla sisään. Ulkoliikuntapaikkoja voi käyttää tavalliseen tapaan.

Vantaan kaupunginmuseo ja Taidemuseo Artsi ovat avoinna. Samoin Kulttuuritalo Martinuksessa järjestetään normaali ohjelma. Aikuisopiston opetus toteutuu normaalisti.

Palvelut jatkavat toimintaa normaalien aukioloaikojen mukaan 3.6. alkaen.