Asukasfoorumit

Asiasanat

Demokratia ja osallisuus

Asukasfoorumi on kaksi kertaa vuodessa järjestettävä tapahtuma, jossa kaupungin johto saapuu yhteen kaupunginosaan keskustelemaan asukkaiden kanssa kyseisen alueen ajankohtaisista asioista.

Eri puolilla Vantaata kaksi kertaa vuodessa järjestettävä kaupungin johdon asukasfoorumi kokoaa yhteen kaupungin ylimmän johdon, asiantuntijoita sekä alueen asukkaita keskustelemaan ajankohtaisista teemoista, kehityksestä sekä alueen yleisistä kuulumisista. Asukasfoorumeissa voi olla tarkempi teema, pop-up-pisteitä tai esityksiä.

Asukasfoorumi on siis asukastilaisuus, jossa asukkaat pääsevät keskustelemaan lähiympäristönsä ja -palveluidensa ajankohtaisista asioista yhdessä kaupungin johdon kanssa. Tilaisuudet ovat näin ollen oiva mahdollisuus nostaa esille oman asuinalueen arkeen tai kehittymiseen liittyviä kysymyksiä, sillä keräämme aina ennen tapahtumaa asukkailta kysymyksiä ennakkoon, ja myös paikan päällä on aikaa spontaanisti nouseville kysymyksille sekä niistä viriävälle keskustelulle.

Tilaisuudet ovat kaikille avoimia, eikä niihin vaadita ennakkoilmoittautumista! Tulevat asukasfoorumit löydät Vantaan tapahtumakalenterista ja menneiden foorumien tallenteita voit katsoa Vantaa-kanalta.

Menneet tilaisuudet:

2022 Ylästö
2021 Kivistö, Koivukylä
2020 Simonkylä
2019 Vapaala, Mikkola
2018 Tikkurila, Pakkala
2017 Koivukylä, Martinlaakso'
2016 Tikkurila, Hakunila
2015 Nikinmäki, Kivistö
2014 Myyrmäki, Tikkurila
2013 Tikkurila
2012 Martinlaakso, Ilola