6Aika: Kasvun ekosysteemit
Yritysten kasvun mahdollistaminen kuutoskaupunkien yhteistyössä” -hankkeessa tuetaan kasvuhakuisia yrityksiä kiinnittymään niille sopiviin tutkimus- ja tuotekehitystoimintaa tukeviin verkostoihin ja palveluihin.
Urbaania kasvua Vantaa -hanke
Urbaania kasvua Vantaa -hankkeessa luodaan uusia ratkaisuehdotuksia yritysten henkilöstön osaamistason nostamiseen, teknologiseen muutokseen ja työllisyyden edistämiseen. Näin tuetaan yritysten kehittymistä ja kiihdytetään niiden vastuullista kasvua.
Talent Vantaa – Kasvua kansainvälisistä osaajista
Menestyvät työyhteisöt ovat entistä kansainvälisempiä ja monimuotoisempia. Talent Vantaa -toiminnalla Vantaan kaupunki tukee työnantajia rekrytoimaan kansainvälisiä osaajia sekä kehittämään valmiuksia ja käytäntöjä, jotka auttavat entistä paremmin tunnistamaan ja hyödyntämään myös muualla kuin
Post Corona Proptech (PoCoProp)
Post Corona Proptech -hanke edistää kykyä reagoida koronan aiheuttamaan kulttuurimurrokseen ja toimintatapojen muutokseen kiinteistöalalla.
6Aika: DigiPoint
DigiPoint-hankkeen tavoitteena on kehittää työnhakijoille sujuvia väyliä digialojen työpaikkoihin ja koulutukseen.
6Aika: Osaamo
Osaamo-hankkeen tavoitteena on kehittää uusia palveluja ja ratkaisuja, jotka tehostavat väestön työllistymistä ja koulutukseen ohjautumista. Toisena päätavoitteena on helpottaa uusilla ratkaisuilla työnantajien rekrytointitarpeita ja osaavan työvoiman saatavuutta.
6Aika: ILPO – Ilmastopositiiviset yritysalueet ja arvoketjut
Ilmastopositiiviset yritysalueet ja arvoketjut -hankkeen tavoitteena on tukea kaupunkeja kunnianhimoisten ilmastotavoitteiden saavuttamisessa.
6Aika: HNRY – Hiilineutraalit ja resurssiviisaat yritysalueet
Logistiikka- ja työmaakoneiden ja -kuljetusten päästöt ovat merkittävä osa kaupunkien liikennepäästöistä. Hiilineutraalit ja resurssiviisaat yritysalueet -hanke keskittyy työmaiden ja sataman yritysten ja raskaan liikenteen päästöjen vähentämiseen.
6Aika: CircularHoodFood
6Aika:CircularHoodFood -hanke edistää hiilineutraalin kaupunkiympäristön ja kestävän ruokajärjestelmän syntymistä, ruoan hiilijalanjäljen pienenemistä.