Harjoittelu varhaiskasvatuksessa

Kiinnostaako harjoittelu varhaiskasvatuksessa tai lopputyön tekeminen varhaiskasvatuksesta? Vantaan päiväkodit ottavat harjoittelijoita ammattikorkeakouluista, yliopistosta ja toisen asteen oppilaitoksista.

Kaksi naista seisoo ja hymyilee.

Harjoittelupäiväkodit

Yliopisto- ja ammattikorkeakouluopiskelijoille on nimetty erikseen harjoittelupäiväkodit. Saat tiedon harjoittelujaksollasi mukana olevista päiväkodeista omalta oppilaitokseltasi.

Tarkista ajantasaiset päiväkotien yhteystiedot päiväkotien omilta nettisivuilta.

Ammattikorkeakoulun sosionomiopiskelijat voivat hakea harjoittelupaikkoja Jobiili-järjestelmän kautta.

Lähihoitajaopiskelijoiden ja muiden toisen asteen opiskelijoiden harjoittelupaikkojen osalta voi olla suoraan yhteydessä päiväkodin johtajiin. Hallintoon liittyvästä harjoittelusta voit olla yhteydessä kehittämispäällikkö Katjamaria Halmeeseen (etunimi.sukunimi@vantaa.fi).

Lopputyön tekijälle

Suurin osa meillä tehdyistä lopputöistä on käsitellyt keskeisiä varhaiskasvatuksen ja esiopetuksen ajankohtaisia teemoja esimerkiksi varhaiskasvatuslain tavoitteita, varhaiskasvatussuunnitelmaa, varhaiskasvatuksessa aloittamista, kodin ja varhaiskasvatuksen välistä viestintää, oppaita ja käsikirjoja. Usein lopputyön aiheet löytyvät omasta toimipaikasta tai varhaiskasvatuksen hallinnosta. Aihe mietitään yhdessä kanssasi.

Myös muunlaisten opinnäytetöiden tekeminen voi olla mahdollista. Meillä on toteutettu esimerkiksi viestintään, henkilöstöhallintoon ja palvelujen kehittämiseen liittyviä lopputöitä. Minkälaista osaamista sinä voisit tuoda Vantaan varhaiskasvatukseen? Ehdota rohkeasti aihetta!

Ota yhteyttä, kun gradun tai opinnäytetyön aika lähestyy. Jos olet ehdottamassa aihetta gradulle tai opinnäytetyölle, lähetä tutkimushakemus Vantaan kaupungin kirjaamoon. Vantaan varhaiskasvatus lähettää oppilaitoksille valmiita tutkimusaiheita, joista opiskelijat voivat valita mieleisensä.

Kasvatuksen ja oppimisen tutkimuslupahakemus(pdf, 784.8 KB)

Ota meihin yhteyttä tai jätä työhakemus

Kiinnostuitko työskentelystä Vantaan varhaiskasvatuksessa? Ota yhteyttä, niin pohditaan yhdessä vaihtoehtoja.

Katso varhaiskasvatuksen palvelualueiden hallinnon yhteystiedot.

Voit myös tutustua avoimiin työpaikkoihimme ja jättää hakemuksen.

Avainsanat

PäiväkoditTöissä Vantaalla