Kytöpuiston koulun esittely

Asiasanat

Koivukylän suuralueKoulutusOppilaat

Minkälainen koulu tämä Kytöpuiston koulu oikein on?

Kytöpuiston koulu on noin 400 oppilaan monikulttuurinen alakoulu Koivukylässä, meille pääsee kätevästi junalla. Koulussamme on vuosiluokat 1-6. Koulussamme työskentelee luokanopettajia, erityisopettajia, suomea toisena kielenä opettavia opettajia sekä koulunkäynnin avustajia. Teemme mielellämme yhteistyötä koko vuosiluokan opettajien kesken, meillä opettajat ja oppilaat tuntevat toisensa. Pyrimme yhteistyön avulla löytämään oppilaiden tarpeita vastaavia opetusjärjestelyjä. Yhteistyö toimii myös omaa äidinkieltä opettavien opettajien kanssa.

Kiusaamista ei hyssytellä vaan siihen puututaan. Haluamme, että koulumme ilmapiiri on iloinen ja lämminhenkinen. Meillä saa rehtoriakin halata!

Koulumme oppilaita opettajineen saattaa nähdä opiskelemassa koulun pihalla, lähimetsässä tai ulkoilupoluilla. Meistä on mukavaa hyödyntää koulun vehreää lähiluontoa opiskelupaikkana. Opiskelussa hyödynnetään tietenkin myös tietotekniikkaa, käytämme tabletteja ja Chromebookeja kaikilla luokka-asteilla.

Perinteisiä tapahtumia kouluvuoden aikana ovat joulu- ja kevätjuhlien, päivänavausten ja kalenterivuoden muiden juhlien lisäksi ystäväviikko ja kulttuurisäpinät, joissa oppilaat esiintyvät toisilleen. Kannustus on silloin salissa mahtavaa!

Oletteko muuttamassa koulun lähelle? Varmistathan ensin lähikoulusi koillisen alueen aluepäälliköltä. Jos se on Kytöpuiston koulu, olet tervetullut tutustumaan!

Siirry Kytöpuiston koulun etusivulle

Avainsanat

Kytöpuiston koulu