Vantaan kestävyyskierros 2022

Asiasanat

Liikunta ja ulkoiluAsukkaat

Vantaan kestävyyskierroksella haastat itsesi vuonna 2022 jopa kuudessa lajissa. Kiertue sopii kaiken tasoisille kuntoilijoille ja kestävyysurheilijoille, ja se tarjoaa hyvän mahdollisuuden kokeilla täysin uusiakin lajeja.

Maantiepyöräilijät polkemassa kadulla.

Kestävyyskierroksella pääset yhdellä ilmoittautumisella osallistumaan kuuteen kestävyystapahtumaan vuoden 2022 aikana. Mukana on monipuolinen kattaus tapahtumia koko vuoden ajalle, joten voit rauhassa keskittyä harjoitteluun kilpailujen etsimisen sijasta. Kokonaiskisassa pärjätäkseen urheilijan täytyy treenata hiihtoa, juoksua, sauvajuoksua, pyöräilyä, uintia ja suunnistusta.

Kestävyyskierros koostuu seuraavista kilpailuista:

  • Vantaa-hiihto, 5.3.2022
  • Vantaa Off-trail Challenge 27.5.2022 (suunnistus)
  • Vantaa Triathlon -perusmatka 12.6.2022
  • Seutulan kierros, 108 km, 24.7.2022 (maantiepyöräily)
  • Vantaan Maraton -puolimaraton 8.10.2022
  • Vantaan Sauvajuoksu – Nordic Running 23.10.2022 (sauvajuoksu maastossa)

Vantaa Hiihtoseura, Pihkaniskat, Vantaa Triathlon, Seutulan Kierros ja Vantaan Maraton ovat yhdistäneet voimansa yhteistyössä Vantaan kaupungin kanssa. Tapahtumat toimivat itsenäisinä kilpailuina, mutta yhdessä ne muodostavat Vantaan kestävyyskierroksen. Kokonaiskisassa olet mukana tulemalla maaliin vähintään neljässä osakilpailussa kuudesta.

Vantaan kestävyyskierros sisältää naisten ja miesten sarjan. Vantaan kaupunki palkitsee kummankin sarjan parhaat kilpailijat. Osallistujien kesken arvotaan myös urheiluopistoviikonloppu.

Ilmoittaudu vuoden 2022 kestävyyskierrokselle tästä. Osallistumismaksu on 195 € ja ilmoittautuminen on auki 22.5.2022 asti.

Osallistumismaksun maksaminen onnistuu verkko- ja korttimaksuna sekä liikuntaseteleillä. Yritysasiakkaat voivat helposti ilmoittaa järjestelmässä enemmänkin henkilöstöään kiertueelle. Yritysasiakkaiden on mahdollista maksaa myös laskulla tai verkkolaskuna.

Koronarajoitukset voivat aiheuttaa muutoksia Kestävyyskierroksen sisältöön. Järjestäjätiimi pidättää oikeuden muutoksiin, joista tiedotetaan välittömästi niistä päätettäessä.

Kilpailun säännöt

1) Kilpailu koostuu etukäteen ilmoitetuista tapahtumista, jotka ovat Vantaa-hiihto, Vantaa Off-trail Challenge, Vantaa Triathlon, Seutulan kierros, Vantaan Maraton ja Vantaan Sauvajuoksu – Nordic Running.

2) Kilpailussa on naisten ja miesten sarja.

3) Kilpailijan tulee osallistua ja saada lopputulos vähintään neljässä tapahtumassa kuudesta.

4) Pistelaskussa otetaan huomioon neljä parasta kilpailutulosta. Pisteet muodostuvat osakilpailujen maaliintulojärjestyksen mukaan. Voittaja on se, jolla on kaikkien osakilpailujen päätyttyä suurin pistemäärä (naiset omassa sarjassaan ja miehet omassa sarjassaan). Ensimmäisen osakilpailun voittaja saa kierroksen osallistujamäärän (N) mukaan esim. 100 pistettä (N=100), seuraava 99 pistettä jne. Kierroksen edetessä kokonaiskilpailussa jatkavat ne, joilla neljään osakilpailuun osallistuminen on yhä mahdollista. Pistelaskusta putoavat ne, jotka eivät osallistu riittävän moneen kilpailuun. Tasapisteissä ykkössijat ratkaisevat, ja jos ne menevät tasan, ratkaisu tehdään kakkossijojen perusteella jne.

5) Vantaan kaupunki palkitsee molempien sarjojen parhaat kilpailijat rahapalkinnoin. Jokainen kierroksella vähintään neljään kilpailuun osallistunut saa osallistujadiplomin.

6) Pistelaskusta vastaa Satu Kalajainen, joka toimii Vantaan kestävyyskierroksen ylituomarina.

7) Pistetilanne ja kilpailun voittajat julkaistaan osoitteessa vantaa.fi/kestävyyskierros.

8) Palkinnot jaetaan Vantaan Sauvajuoksun yhteydessä 23.10.2022.

Lisätietoja

Veli-Matti Kallislahti

Liikuntapalvelut
liikuntajohtaja
050 511 8636

Anton Ahonen

Liikuntapalvelut
liikuntapäällikkö
040 620 2897

Avainsanat

Liikunta