Pikseli Flamingo

Asiasanat

MatkailuMatkailijat

Yhteisiä elämyksiä kaikenikäisille! Pikseli on elämyspuisto ja ajanviettopaikka, joka tarjoaa kävijöilleen arjen rajoja rikkovia virtuaalitodellisuuselämyksiä. Virtuaalitodellisuuslasit päässä voit kokea asioita, jotka eivät ole mahdollisia oikeassa elämässä. Pelaa jännittäviä pelejä tai nauti huikean ainutlaatuisista virtuaalikokemuksista!

Pikseli Virtuaalipuisto Flamingo, Tasetie 8, 01510 Vantaa

www.pikseli.fi/flamingo

Yhteisiä elämyksiä kaikenikäisille!

Pikseli on elämyspuisto ja ajanviettopaikka, joka tarjoaa kävijöilleen arjen rajoja rikkovia virtuaalitodellisuuselämyksiä. Virtuaalitodellisuuslasit päässä voit kokea asioita, jotka eivät ole mahdollisia oikeassa elämässä. Pelaa jännittäviä pelejä tai nauti huikean ainutlaatuisista virtuaalikokemuksista! Jos vauhti ja vaaralliset tilanteet eivät ole juuri sinun heiniäsi, voit tehdä kaukomatkan maailman kauneimpien nähtävyyksien äärelle tai vaikkapa uppoutua virtuaaliseen oopperaan.

Moni elämyksistämme ja peleistämme on parhaimmillaan yhdessä ystävien kanssa. Tuo siis kaverisikin! Virtuaalitodellisuus tarjoaa mahdollisuuden viettää aikaa ystävien kanssa turvavälit huomioiden. Jokainen pelaaja on omassa, väliseinillä ympäröidyssä pelitilassaan, mutta virtuaalimaailmassa kaikki pääsevät pitämään hauskaa yhdessä.

Avainsanat

Visit Vantaa