Fazer Experience Vierailukeskus

Asiasanat

MatkailuMatkailijat
Fazer Experience Vierailukeskus iltavalaistuksessa.

Fazer Experience Vierailukeskus, Fazerintie 6, 01230 Vantaa

www.visitfazer.com

Koe tuttu Fazer uudella tavalla – kaikilla aisteilla

Fazer Experience Vierailukeskus on houkutellut kävijöitä Vantaan Fazerilaan jo vuodesta 2016, näyttävänä jatkumona Fazerin vuosikymmeniä jatkuneelle vierailutoiminnalle. Fazer Experience Vierailukeskuksessa pääset tutustumaan mm. Fazerin toimintaan, laajaan tuotevalikoimaan, pitkään historian, yritysvastuuseen ja innovaatioihin. Kiinnostavat teemat nivoutuvat yhteen ainutlaatuisen arkkitehtuurin kanssa ja tekevät vierailukokemuksesta tuoreen ja erilaisen. Hyvinvointi ja nautintojen tasapaino ovat vierailukeskuksen kantavia teemoja. Haluamme toivottaa jokaisen vieraamme tervetulleiksi kokemaan Fazer omalla tavallaan.

Fazerilla vastuullisuus on keskeinen osa strategiaa, joka keskittyy hyvinvointiin, nautintoihin ja kädentaitoihin kestävän kehityksen huomioiden. Fazer Experience Vierailukeskus onkin myös kestävä vierailukohde, jolle Visit Finland myönsi Sustainable Travel Finland -merkin lokakuussa 2020!

Vierailun jälkeen maistuvat Fazer Café Fazerilan herkut ja kotiin viemisiksi löytää taatusti jokainen jotakin Fazer Experience Shopista.

Avainsanat

Visit Vantaa