Välkommen att träffa stadsledningen till Friherrs

Stadsirektören tillsammans med barn på naturstig i Tavastby

Stadsledningens invånarforum ordnas torsdag 25.4.2019 på Rajatorpan koulu i Friherrs. På invånarforumet diskuterar stadsledningen aktuella frågor tillsammans med Vandaborna.

Invånarforumet är ett bra tillfälle att lyfta fram frågor om hur vardagen ser ut i din stadsdel. På plats finns den högsta ledningen och de tjänsteinnehavare som ansvarar för tjänster och planer i området. På frågor om säkerhet och kollektivtrafik svarar representanter från polisen och Helsingforsregionens trafik HRT. Det går bra att ställa frågor också på svenska.

Intill skolan finns väg- och byggarbeten. Genom att följa skyltningen hittar du fram till matsalen där invånarforumet hålls. Parkeringsplatser för bilar finns på sandplanen intill skolan.

Invånarforumet spelas in och visas live på vantaakanava.fi. Du kan alltså följa med tillställningen till exempel hemifrån och ställa dina frågor via chatten. Invånarforumet finns att se på Vantaa-kanava också i efterhand. Berätta innan tillställningen om du inte vill synas på film.

Stadsledningens invånarfroum ordnas ett par gånger om året på olika håll i Vanda. Tillställningen är öppen för alla.

Stadsledningens invånarforum
25.4.2019 kl. 18-20 (kaffe från kl. 17)
Rajatorpan koulu, matsalen
Friherrsstigen 13
01650 Vanda

Nyheter

Twitter