Lokalbokningssystemet Timmi

Timmi är ett lokalbokningssystem på internet genom vilket du kan söka efter lokaler för t.ex. motionsidrott, hobbyverksamhet, läger, fester, möten, utbildningar och olika evenemang. Du kan ansöka om enstaka eller fasta användningstider som privatperson eller representant för ett företag, en förening eller ett samfund.

Via Timmi kan du ansöka om t.ex. idrotts- och motionslokaler, auditorier, matsalar, småkök, entréhallar, gårdsområden, baracker och omklädningsrum för eget bruk. Lämpliga lokaler för möten är t.ex. klassrum, grupprum och matsalar, som också kan ansökas för annat fritidsbruk.

Myrbackahusets klubblokal, mötes- och evenemangsrum kan man ansöka om via Timmi från och med 1.8.2017. Du kan ansöka om dessa lokaler till exempel för att användas som fest- och möteslokal. Klubblokalen har en servis för 40 personer och ett litet kök.

För festbruk passar också till exempel skolornas matsalar och daghemmens gymnastiksalar. En del skolor och daghem har också möjligheter till kaffekokning. Bruksvatten kan tas från grovköket eller wc:ns tappställe. I bokningen av matsalen ingår inte köket.

Du kan också söka efter lokaler för övernattning. Se mer ingående tilläggsuppgifter vid behov av övernattning.

Som registrerad kund kan du lämna in ansökningar via systemet, göra ändringar i dina egna ansökningar samt annullera bokningar. Bokningssituationen visas alltid i realtid.

Du kan också bläddra igenom lokalerna utan att logga in. Gå till Timmis bokningskalender. Skriv till exempel ”Päiväkoti” i lokalprofilfältet. Du får en listning över alla daghem som passar för fritidsbruk.

Att ansöka om lokaler

Ansök om användningstid i god tid, senast 7 dagar innan, så att ansökan hinner bli behandlad och du får en bokningsbekräftelse före användningsdagen. För sådana lokaler, till vilka det enligt bokningsläget (för vardagar) beställs en kvällsvaktmästare, är det skäl att göra ansökan senast två veckor innan. Ansök för övernattningsbruk minst en månad tidigare. Vid större evenemang måste man förbereda sig på en längre behandlingstid för ansökningarna.

Ansökningar behandlas inte under veckoslut eller semestertider.

Att annullera en bokning

Du kan annullera bokningar av lokaler i skolor, läroanstalter, daghem samt Myrbackahusets klubblokal och mötes och evenemangsrum senast 7 dygn före bokningen, efter det kan inga annulleringar längre göras. Annulleringen görs genom Timmis bokningskalender.

Annulleringar av enskilda fasta säsongstider gottgörs inte i fakturan i andra lokaler än de i Myrbackahuset eller i skolor och daghem. Vid annulleringar av enskilda bokningar och evenemang ska man kontakta idrottsservicen: Satu Heino / 09 8392 2738 / satu.heino@vantaa.fi; Thi Pham / 09 8392 4608 / thi.t.pham@vantaa.fi.

Om du redan har användar-ID

Logga in i Timmi

Registrera dig i Timmi

Den som registrerar sig ska vara myndig.

a) representant för en förening, ett företag eller motsvarande aktör. Fyll i föreningens/företagets FO- eller registernummer. Om du inte har något av numren, behövs fakturamottagarens personbeteckning.

b) privatperson (när du personligen ansvarar för bokningen och fakturan)

Bekanta dig med villkoren innan du registrerar dig.

Glömde du ditt lösenord?

Hämta ett nytt lösenord.

Nyheter

Twitter