Ledd motion i Vanda

Våra professionella idrottsinstruktörer och samarbetsparter leder på ett mångsidigt sätt olika idrotts- och motionsgrupper runtom i Vanda. Idrottsservicen vill med hjälp av ledda grupper, olika projekt och evenemang aktivera kommuninvånarna till att börja motionera.

Idrottsservicens utbud av ledd gruppmotion innehåller ett rikligt urval av alternativ för vuxna och personer i senioråldern, alltifrån dansinspirerad gymnastik och kettlebellträning till vattengymnastik. För barn och unga ordnar vi ledda idrotts- och motionsklubbar i olika delar av Vanda i samarbete med idrottsföreningarna och -organisationerna i området. Idrottsservicen samarbetar aktivt med skolorna genom att erbjuda simundervisning, genomföra projektet Skolan i rörelse och ordna idrottstävlingar för elever.

Idrottsservicen genomför varje år flera projekt, evenemang och kampanjer där du kan hämta inspiration för att börja motionera eller komma och pröva på olika idrottsgrenar.

På sidan VandaSport kan man också bläddra igenom kurser och lediga platser utan att logga in.

Aktuellt om gruppmotion

Aktuellt om motionsaktivering

Familjekul får fart på barnen. Avgiftsfri motionsglädje för barn under skolåldern och deras familjer.

Föreningarnas verksamhet

Motions- och idrottsföreningarna i Vanda ordnar ledd verksamhet i flera grenar och erbjuder möjligheter till allt från hobbybaserad idrottsutövning till tävlingsidrott.

Nyheter

Twitter