5. Azizi, Walid

Kuva Walid AziziÅlder:
13

Bostadsområde:
Rajatorppa

Presentation:
Hej! Jag Är Walid, en 13-årig pojke och jag fyller snart 14. Till min natur är jag social, positiv, aktiv samt modig. Jag tycker att jag är bra på att fatta beslut och jag ska driva ungdomarnas intressen. Jag är inte rädd för att låta min röst bli hörd.

Fritidsintressen:
Jag går på gym flera gånger i veckan. Jag tycker om fotboll också.

Slogan:
Tillsammans kan vi påverka!

Kommentarer till valmaskinsfrågor:
1. Vanda är en trygg plats för ungdomarna att bo i, tycker jag, eftersom jag är själv ung och enligt mina egna erfarenheter finns det ingen fara med det. Ändå ska jag driva ungdomarnas intressen och en av ungdomarnas intressen är, att de bor i ett tryggt ställe och känner ingen rädsla eller fara i skolan eller utanför skolan.
2. Ungdomarna behöver ett fritidsintresse och vissa familjer har inte råd att betala för sitt barns fritidsintresse, på grund av vilket dessa barn blir utan något fritidsintresse. Med hjälp av fritidsintresset kan barnet hitta nya kompisar och ha roligt.
3. Jag tycker att Vanda ska vara en föregångare i bekämpning av klimatförändringen, eftersom klimatförändringen är viktig. Vi kan tillsammans påverka bekämpning av klimatförändringen, för att vår framtid skulle se bättre ut.
4. Absolut. Mobbning påverkar väldigt mycket ungdomarnas livskvalitet och humör. Det här kan vara anledningen till depressioner eller, att motivation att gå i skolan tar slut. Jag har märkt, att våld i skolan har utökats i skolan och jag har själv upplevt det, varför jag skulle vilja att det slutade.
5. Nivån på skolmaten är medelmåttig. Ibland är den väldigt god och ibland inte. Många ungdomar tycker inte om skolmaten och vi borde förändra nivån på skolmaten något
6. Ja. Jag tycker, att ännu yngre personer skulle få sin röst hörda, för att vi skulle få en del av deras fördelar främst.
7. Jag tycker, att kollektivtrafiken borde vara avgiftsfri speciellt för unga studerande. Om det finns många barn i familjen, så kan det hända, att familjerna inte har råd att betala biljetter för var och en av dem månatligen. Kollektivtrafiken borde vara avgiftsfri för de som är under 16 åriga.
8. Ungdomarna rör sig mest i kollektivtrafiken numera, så vägar och gator borde beaktas mera. Det skulle vara en fördel för ungdomarna.
9. Jag tycker att det definitivt skulle vara en stor fördel att bygga ett stort ungdomsutrymme, eftersom många ungdomar är ensamma och många ungdomar har depressioner. Det skulle vara väldigt bra att bygga det här utrymmet, eftersom ungdomarna skulle få komma dit för att bli bekanta med varandra, spela med andra ungdomar och ha roligt. Jag tycker, att det definitivt skulle vara en stor fördel att bygga en stor ungdomsgård, eftersom många ungdomar är ensamma och många ungdomar har depressioner. Det skulle vara mycket bra att bygga det här utrymmet, eftersom ungdomarna skulle få komma dit för att bli bekanta med varandra, att spela med andra ungdomar och att ha roligt. Ungdomarna skulle inte hänga utanför, utan skulle vara inomhus för att göra något bättre under handledarens kontroll.

Nyheter

Twitter