33. Nikkari, Stefan

Kuva Stefan Nikkari


Ålder:
15

Bostadsområde:
Länsimäki

Presentation:
Jag är Stefan Nikkari 15 år. En ung pojke som vill påverka ungdomarnas frågor till exempel skolor och ungdomarnas fritid. Och att påverka utvecklingen i Vanda i framtiden.

Fritidsintressen:
Att lösa logikuppgifter, idrott i allmänhet, att spela på dator och att göra musik.

Slogan:
Det är dags för förändring

Kommentarer till valmaskinsfrågor:
1. Vanda är en trygg plats att bo i, men det finns områden, som man borde behandla ännu mera. För att Vanda skulle vara en helt trygg plats att bo i utan problem.
2. Jag tycker att Vanda bör erbjuda åtminstone ett fritidsintresse för en växande ungdom. Eftersom fritidsintressen för med sig tillfredsställelse, socialiserar sig barnet och får potentiellt kompisar där. Fritidsintressen är också mycket bra för att avlägsna stressen.
3. Ja, det borde Vanda vara. Som jag har sagt tidigare så vill jag påverka utvecklingen i Vanda. För att Vanda skulle kunna vara en pionjär i allt jämfört med andra städer, borde den vara en pionjär även med detta.
4. Jag tycker att Vanda borde nog det, för att skolgången blir obehaglig och skoleleven vill inte komma till skolan på grund av detta. Utöver det blir det mycket problem och dåliga tankar för en skolelev, vilket kan leda till dåliga saker och händelser på grund av detta, och det här vill vi inte.
5. I Vanda är skolmaten helt bra, men den kan förbättras.
6. Jag tycker att alla ungdomar får påverka. Så länge det förblir rationellt och blir inte absurt.
7. Kollektivtrafiken borde vara billigare för människor, som har svårare att komma till skolan eller som bor långt borta. Eller precis liksom det redan finns studentrabatter.
8. Vanda ska ta hänsyn till det här mera eftersom, om människan har möjlighet att åka till affären med cykeln, längs en bra väg, som är väl gjord och avståndet är inte långt eftersom vägar har gjorts just för den skull, att de skulle vara snabba rutter. På det sättet skulle människorna röra på sig mera och inte använda till exempel bilar. Människan får också röra på sig samtidigt.
9. Mielestäni tärkein opiskelussa on se, missä opiskelee ja millainen tunnelma siellä on.
Jag tycker att det viktigaste med studierna är, var man studerar och hurdan stämningen är där.

Nyheter

Twitter