Henkilöstökeskus

Henkilöstökeskus tarjoaa palveluja kaupungin omille työyhteisöille ja huolehtii kaupungin henkilöstön ja työyhteisöjen kehittämisestä ja koulutuksesta. Henkilöstökeskus vastaa palkkausjärjestelmistä ja muista keskitetyistä työmarkkina-asioista. Henkilöstökeskuksessa hoidetaan palkanlaskennan ja henkilöstöhallinnon järjestelmien kehittäminen ja työterveyspalvelujen tilaaminen kaupungin henkilöstölle.

Henkilöstöpalvelut

Henkilöstöpalvelut tuottaa yhtenäistettyjä palvelussuhteen elinkaaripalveluja Vantaan kaupungin toimialoille ja liikelaitoksille.

Henkilöstöpalvelut on luotettava ja ketterä, asiakkaan tarpeet kuuleva ja esimiestyötä tukeva palvelujen tuottaja, joka tarjoaa asiakkaalleen modernit ja tehokkaat palvelussuhdeasioiden työvälineet ja prosessit.

Työnantajapalvelut

Työnantajapalvelut koostuu tiimeistä: Henkilöstön kehittäminen, Työhyvinvoinnin edistäminen sekä Työmarkkina-asiat ja ennakoiva rekrytointi.

Henkilöstön kehittämisen tiimin vastuualueena on johdon, esimiesten ja työyhteisöjen valmennukset, konsultointi ja työnohjaus, henkilöstö- ja esimiestutkimukset, osaamisen johtamisen ohjaus sekä erilliset hankkeet.

Työhyvinvoinnin edistämisen tiimi vastaa työterveyspalvelujen järjestämisestä, ohjauksesta, terveysjohtamisen tukemisesta, työsuojelutoiminnan koordinoinnista sekä henkilöstön liikuntapalveluista.

Tervetuloa Vantaalle töihin

Ajankohtaista

Twitter