Avustusten haku- ja tilityslomakkeet

Tulosta tästä listasta tuore haku- tai tilityslomake avustusta varten.

Paikallisen kansalaistoiminnan avustusten hakeminen

Avustuksia haetaan sähköisen asiointipalvelun kautta. Myös toiminta-avustuksen käyttöselvitys sekä kohdeavustuksen tilitys tehdään asiointipalvelussa.

Oma Vantaa -palvelu

Tarvittaessa voit käyttää pdf-lomakkeita, jotka saat ainoastaan pyydettäessä. Ks. yhteystiedot.

Kohdeavustuksen ennakkositoumuslomake

Kulttuuriavustusten ja palkintojen hakulomakkeet

Seniori-ikäisten kulttuuritoiminta

  • Avustuksia haetaan sähköisesti Oma Vantaa -palvelussa
  • Poikkeustapauksissa voit käyttää pdf-lomakkeita, jotka saat ainoastaan pyydettäessä.

Taiteilija-apurahat

  • Taiteilija-apurahaa haetaan sähköisesti Oma Vantaa -palvelussa
  • Poikkeustapauksissa voit käyttää pdf-lomakkeita, jotka saat ainoastaan pyydettäessä. Kts. yhteystiedot alla.

Toiminta-avustukset

  • Avustuksia haetaan sähköisesti Oma Vantaa -palvelussa
  • Poikkeustapauksissa voit käyttää pdf-lomakkeita, jotka saat ainoastaan pyydettäessä.

Nuorisoavustusten hakulomakkeet

Toiminta- ja kohdeavustukset nuorisotoimintaan

Avustuksia haetaan sähköisen asiointipalvelun kautta

Oma Vantaa -palvelu

Poikkeustapauksissa voit käyttää pdf-lomakkeita, jotka saat ainoastaan pyydettäessä. Kts.yhteystiedot alla.

Lomaketilaukset
nuorisopalvelut.hallinto@vantaa.fi

Lisätietoja
verkostopäällikkö Taina Saarenpää
taina.saarenpaa@vantaa.fi
040 523 4744

Hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen avustusten hakeminen

Toiminta-avustuksia haetaan sähköisen asiointipalvelun kautta. Myös selvitys avustuksen käytöstä tehdään asiointipalvelussa.

Oma Vantaa -palvelu

Poikkeustapauksissa voit käyttää avustuksen hakemiseen tai käyttöselvityksen tekemiseen pdf-lomakkeita, jotka saat ainoastaan pyydettäessä. Ks. yhteystiedot alla.

Ystävyysseurojen avustusten lomakkeet

Ilmoita kesätyöpaikka

Työantaja, haluatko palkata nuoren kesätöihin kesätyösetelillä? Jätä ilmoitus avoimesta kesätyöpaikastasi. Julkaisemme ilmoitetut työpaikat tällä sivulla. Jos sinulla on kysymyksiä työpaikan ilmoittamiseen liittyen, ota yhteyttä työllistämistuet@vantaa.fi.

Avoimia kesätyöpaikkoja

Kesäsiivoojia pääkaupunkiseudulle / Lassila & Tikanoja Oyj

Vakituisten siivoojien kirmatessa kesälaitumille aukenee näytön paikka luotettaville ja reippaille lomasijaisille Vantaalle ja sen ympäryskuntiin. Töitä on tarjolla vaihtelevissa asiakaskohteissamme toimistoista myymälöihin ja koulukohteisiin. Työaika riippuu kohteesta, mutta siivoojan työt sijoittuvat yleisimmin klo 6-22. Tyypillisesti siivoojan työajat sijoittuvart lähinnä arkiaamuihin, mutta mahdollisesti myös iltaisin ja viikonloppuisinkin. Kerrothan siis hakemuksessasi, milloin sinä olisit käytettävissämme.

Edellytämme kesätyöntekijöiltämme ennen kaikkea luotettavuutta, joustavuutta ja itseohjautuvuutta. Aikaisempi työkokemus siivoustöistä muuallakin kuin kotona on toki plussaa, mutta meillä timanttinen asenne ratkaisee. Huomioithan hakemusta täyttäessäsi, että osaan avoimista tehtävistä vaaditaan turvallisuussyistä ja kohdeluonteen vuoksi täysi-ikäisyyttä.

Haku päättyy 5.4.2020, työt 1.6.-31.8.2020. Hae paikkaa lomakkeella.

Lue lisää. Tiedustelut: Natasha Madlala, Natasha Madlala, rekry@lassila-tikanoja.fi, p. 010 636 111.

Kesäsomettajia / Lastenliitto

Haemme Vantaan ja Espoon Lastenliitoille kesätyöntekijöiksi 15–17-vuotiaita nuoria, joiden tehtävä on toimia somettajina niin lasten leireillä kuin toimistollammekin. Työsuhteet kestävät kaksi viikkoa, ja työtä tehdään niin itsenäisesti, parina kuin tiiminäkin. Työpäivien kesto on pääasiallisesti 4–5h/päivä.

Tehtäviin kuuluu kesäleirien valo- ja videokuvaaminen, sisältöjen julkaisu pääosin Instagramiin sekä mahdollisesti Youtube-videoiden koostaminen. Pääset myös suunnittelemaan sisältöä yhdessä tiimin kanssa. Somenuoren on tarkoitus luoda lapsille ja perheille mukavia muistoja ja levittää ympärilleen hyvää mieltä. Tässä työssä saat päästää luovuutesi valloille ja pitää hauskaa sisällöntuoton parissa. Arvostamme luovuutta ja kekseliäisyyttä sekä kokemusta sosiaalisesta mediasta.

Haku päättyy 15.4.2020, työt 1.6.–31.8.2020. Hae paikkaa lomakkeella.

Lisätiedot Lastenliiton sivuilla. Tiedustelut tehtävistä: Jenni Voutilainen, Espoo: 040 585 2722, jenni.voutilainen@lastenliitto.fi sekä Halla Herva, Vantaa: 045 1500 580, vantaa.koordinaattori@lastenliitto.fi.

Päiväleirien apuohjaajia / Lastenliitto

Kesällä 2020 järjestämme päiväleirejä alakouluikäisille lapsille ympäri Espoota ja Vantaata ja kaipaamme joukkoomme innokkaita ja motivoituneita ohjaajia.

Apuohjaaja on alaikäinen tai alle 25-vuotias nuori jolla vähäinen kokemus leirityöstä. Kaikkien ohjaajien työnkuvaan kuuluu toiminnan suunnittelu- sekä ohjaustyöt yhdessä oman leiritiimin kanssa. Lisäksi työhön asiakaspalvelu, vastuu lapsiryhmän turvallisuudesta, tavaran huolto ja paikkojen kunnossapito, tarvittaessa yhteydenpito toimistolle/toimintapaikkaan/vanhempiin. Leirejä järjestetään kesä- ja elokuussa ja työviikkoja on tarjolla 1-5 riippuen leiripaikasta. Palkka maksetaan yksityisen sosiaalipalvelualan TES:n mukaisesti.Lähtöpalkka 0–5 vuoden kokemusvuodella on apuohjaajalla 8,55€/h. Ohjaajalta toivomme positiivista asennetta, idearikkautta ja työhön sitoutumista sekä kokemusta erilaisten ryhmien ohjaamisesta.

Haku päättyy 15.4.2020, työt 1.6.–31.8.2020. Hae paikkaa lomakkeella.

Lisätiedot Lastenliiton sivuilla. Tiedustelut tehtävistä: Jenni Voutilainen, Espoo: 040 585 2722, jenni.voutilainen@lastenliitto.fi sekä Halla Herva, Vantaa: 045 1500 580, vantaa.koordinaattori@lastenliitto.fi.

Minigolfkentän asiakaspalvelija / Suomen Ratagolfliitto ry

Haemme kesätyöntekijöitä Jokiuomanpuiston minigolfkentälle. Kesätyö minigolfkentällä on monipuolista. Tehtävässä pääset mm. huolehtimaan minigolfkentän siisteydestä, ajamaan nurmikkoa ja tekemään asiakaspalvelutyötä hyvällä asenteella. Ensisijainen tehtävä on kuitenkin varmistaa, että jokainen asiakas lähtee minigolfkentältä hymy huulillaan! Hygieniapassi ja kokemus jäätelökioskista tai muusta asiakaspalvelutyöstä katsotaan eduksi. Tämä ei kuitenkaan ole välttämättömyys, sillä annamme kattavan perehdytyksen työhön kesän alussa. Työpaikan osoite: Ruskokuja 1, 01620 Vantaa.

Haku päättyy 10.4.2020, työt 1.6.–31.8.2020.

Lisätiedot: Miro Marjamäki, sähköpostitse jokiuoma@ratagolf.fi sekä puhelimitse to 12.3. klo 11–19 ja to 2.4. klo 11–19 numerossa 040 741 5499.

Ravintolatyöntekijä / McDonald's Tammisto

Tehtävät: Ruuan valmistus, siisteyden ylläpitoon liittyvät tehtävät, asiakaspalvelu
Työpaikan osoite: Kirkkotie 4, 01510 Vantaa.

Haku päättyy 31.3.2020, työ alkaa 1.5.2020. Hae töitä hakulomakkeella.

Lisätiedot: Reija Jokinen, van-tammisto@fi.mcd.com

Liikunnan avustuslomakkeet

Avustuksia haetaan sähköisen asiointipalvelun kautta.

Oma Vantaa -palvelu

Sitoumuslomake (ei ole saatavilla Oma Vantaa -palvelussa)

Poikkeustapauksissa voit käyttää pdf-lomakkeita, jotka saat ainoastaan pyydettäessä. Kts. yhteystiedot alla.

Ajankohtaista

Twitter