Osaamiskeskuksen palvelut

Vantaan osaamiskeskus järjestää kursseja, koulutuksia ja tapahtumia vantaalaisille maahanmuuttajille. Toimintaan osallistuminen on maksutonta ja palvelumme toteutetaan selkosuomeksi. Voit seurata toimintaamme ja tulevia tapahtumiamme myös Facebookissa- ja Instagramissa.

Tervetuloa mukaan!

Kartoitusjakso ja henkilökohtainen ohjaus

Osaamiskeskuksen kartoitusjakson ja henkilökohtaisen ohjauksen aikana tutustut suomalaiseen työelämään ja koulutumahdollisuuksiin. Jakson aikana opit tunnistamaan ja tuomaan esiin omaa osaamistasi ja saat tukea oman jatkopolun suunnitteluun.

Osaamiskeskus tekee yhteistyötä eri yritysten ja koulujen kanssa, joten kontaktiemme avulla autamme sinua löytämään työ- tai opiskelupaikan. Kartoitusjakson aikana saat oman ohjaajan ja palvelu jatkuu kartoitusjakson jälkeen henkilökohtaisena ohjauksena. Ohjaajamme ja valmentajamme ovat tukenasi myös sen jälkeen, kun siirryt työelämään tai opiskelemaan.

Osaamiskeskuksen kartoitusjakso ja henkilökohtainen ohjaus on tarkoitettu työttömille vantaalaisille maahanmuuttajille. Opetus on selkosuomenkielellä ja kartoitusjaksolle osallistuminen edellyttää suomen kielen taitotasoa A2, luku-ja kirjoitustaitoa sekä halua suuntautua työelämään tai koulutukseen. Opetus toteutetaan poikkeusolojen aikana videopuheluna ja lähiohjauksessa turvallisuusohjeet huomioon ottaen.

Ilmoittaudu mukaan ottamalla yhteyttä TE-toimistoon tai sähköpostitse: osaamiskeskus.vantaa@te-toimisto.fi. Kerro, että haluat mukaan osaamiskeskuksen palveluun.

Valmentajan opinto-ohjaus

Oletko hakemassa opintoihin tai mietitkö vielä urasuunnitelmiasi? Osaamiskeskuksen valmentaja auttaa sinua opintoihin liittyvissä kysymyksissä
tiistai- perjantai klo 10-11 / Puh:+358 50 3041453 / Sähköposti: riittamaija.pulli@vantaa.fi

Tutustu työnantajaan-rekrytointitapahtumat

Osaamiskeskuksen ”tutustu työnantajaan”-rekrytointitapahtumat on poikkeusoloista johtuen toistaiseksi peruttu, mutta rekrytointiyhteistyö yritysten kanssa jatkuu edelleen.

Muut osaamiskeskuksen kurssit, koulutukset ja tapahtumat

Uusista kursseista, koulutuksista ja tapahtumista tiedotamme aina ajankohtaisesti tämän sivun lisäksi myös sosiaalisessa mediassamme.

Ajankohtaista

Twitter