Nuorten kesätyöseteli

Vantaan kaupunki tukee nuorten kesätyöllistämistä kesätyösetelillä. Kesätyöseteleitä on rajallinen määrä ja ne myönnetään hakemusten saapumisjärjestyksessä. huomaa, että kesätyöseteleitä ei myönnetä takautuvasti eli työsuhteen jo alettua.

Hakulomakkeita saa tämän sivun alalaidan linkin lisäksi Vantaa infoista Tikkurilasta tai Myyrmäestä ja Ohjaamosta Tikkurilasta.

Yhdelle työnantajalle myönnetään enintään viisi seteliä viiden nuoren työllistämiseen. Lue oikeasta palkista löytyvät hakuohjeet huolella ja muista, että täytetyn ja allekirjoitetun hakemuslomakkeen mukana on palautettava kopio työllistettävän nuoren virallisesta henkilöllisyystodistuksesta.

Mikäli suunniteltu työsuhde jää toteutumatta, on siitä ilmoitettava viipymättä kaupungin työllisyyspalveluihin: taltta.projekti@vantaa.fi.

Työnantajan on tilitettävä kesätyöseteli työsuhteen päätyttyä. Tilitykseen on liitettävä nuoren allekirjoittama palkkatodistus tai työnantajan palkkajärjestelmästä tulostettu allekirjoitettu palkkanauha.

Tilitys on tuen ehtona

Jos tilitystä ei ole tehty ajoissa tai jos tilityksen ehdot eivät täyty, kaupunki ei maksa tukea.

Vuoden 2018 kesätyösetelit

  • Vuoden 2018 kesätyösetelit ovat 300 euron seteleitä.
  • Seteliä voi hakea työnantaja, joka palkkaa 2000- 2003 syntyneen vantaalaisen nuoren 1.5.-30.9.2018 välisenä aikana.
  • Minimibruttopalkan on oltava 450 euroa. Mahdolliset maksettavat lomakorvaukset eivät sisälly tähän minimibruttopalkkaan.
  • Työpäiviä on oltava vähintään 10, joko yhtäjaksoisesti tehtynä (esim. 2 täyttä kalenteriviikkoa) tai peräkkäisiin jaksoihin sijoittuvana.
  • Työnantajana ei voi toimia yksityistalous, perhe tai yksityinen henkilö.
  • Kesätyöseteleiden haku alkaa 20.2.2018 ja umpeutuu 30.6.2018.
  • Kaupunki myöntää seteleitä enintään 500 kappaletta, hakemusten saapumisjärjestyksessä.
  • Työnantajan on tilitettävä kesätyöseteli työsuhteen päätyttyä tai viimeistään 31.10.2018 mennessä (31.10. postileima hyväksytään).

Nuorten kesätyösetelin lomakkeet

Hakulomake

Tilityslomake

Ajankohtaista

Instagram

Twitter