Työllistämisen Vantaa-lisä yrityksille

Vantaan kaupungin myöntämä työllistämisen lisätuki yrityksille on 500 euroa kuukaudessa. Työllistämisen Vantaa-lisällä yrityksille halutaan parantaa yritysten edellytyksiä palkata vantaalaisia pitkäaikaistyöttömiä. Tuen hakeminen on helppoa − ota yhteyttä, niin opastamme alkuun.

Työllistämisen Vantaa-lisää voivat saada yritykset, jotka työllistävät vantaalaisen työttömän, jolle työvoimatoimisto on myöntänyt työttömien palkkaamisen käytettävää valtion palkkatukea.

Valtion palkkatuen ja kaupungin Vantaa-lisän kokonaissumma ei saa ylittää työllistetyn palkkaamisesta aiheutuvia kokonaiskuluja. Mikäli tukien kokonaissumma ylittää kokonaispalkkakulut, Vantaa-lisää ei myönnetä lainkaan.

Tukihakemus on jätettävä kaupungille 30 päivän kuluessa TE-toimiston palkkatukipäätöksestä, jotta Valttia voidaan myöntää palkkatuen maksamiskauden alusta lähtien.

Tuki pähkinänkuoressa

Kenelle? Työttömälle, jolle TE-toimisto on myöntänyt valtion palkkatukea.
Kuinka paljon? 500 e/kk
Mistä kyse? Tuella halutaan parantaa pitkäaikaistyöttömien paluuta työmarkkinoille. Kaupunki avustaa yritystä työllistetyn palkkakulujen kattamisessa. Tuen hakee ja tuki maksetaan työnantajalle.

Hakemuksen voi myös noutaa Vantaa-infosta.

Ajankohtaista

Twitter