Töitä opettajille

Kuvituskuva opetuksesta. Kuva: Sakari Manninen

Vantaan koulujen ja oppilaitosten vahvuutena on innovatiivinen, osaamisen jakamiseen kannustava, yhteisöllinen sekä oppilas- ja opiskelijalähtöinen toimintakulttuuri. Meillä pääset kehittymään eri työtehtävissä ja kehittämään opetusta. Meillä on hyvät koulutusmahdollisuudet ja kehitysmyönteinen työyhteisö.

Hyödynnämme monipuolisesti erilaisia oppimisympäristöjä ja kehitämme oppimistilojen toiminnallisuutta pedagogisesta näkökulmasta.

Hae meille töihin

Perusopetukseen

Ensimmäinen hakuaalto 4.1.–1.2.2021

  • vakinaiset luokanopettajat ja lehtorit
  • vakinaiset rehtorit
  • vakinaiset virka-apulaisrehtorit

Toinen hakuaalto 18.1.–15.2.2021

  • vakinaiset erityisopettajat ja erityisluokanopettajat

Kolmas hakuaalto 19.4.–3.5.2021

  • vakinaiset luokanopettajat

Lukioon

  • Haku 4.1.–1.2.2021

Hae paikkoja sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta.

Virkoja voi aueta yllä mainittujen hakuaikojen lisäksi myös ympäri vuoden. Seuraa sivujamme. Tarvitsemme myös sijaisia kaikissa oppiaineissa. Jos olet kiinnostunut, ole yhteydessä rehtoreihin.

Hopeaa Ylästön koulun 9.-luokkalaiselle Laurille valtakunnallisessa Taloustaitokilpailussa!

Taloustaitokilpailussa 2021 toiseksi sijoittunut Lauri Manner-Raappana, taustalla menestystä tuulettavan historian ja yhteiskuntaopin opettajan Yrjö Kaimion kanssa.
Taloustaitokilpailun toinen sijan Ylästön koulun Lauri Manner-Raappanalle 21 000 kilpailuun osallistuneen yläkoululaisen joukosta. Taustalla menestystä tuulettaa historian ja yhteiskuntaopin opettaja Yrjö Kaimio.

Historian ja yhteiskuntaopin opettajien liitto HYOL ry ja OP Ryhmä järjestävät yhteistyössä yhdeksäsluokkalaisille suunnattua Taloustaitokilpailua. Vuoden 2021 kilpailussa hopeasija tuli Vantaalle.

Taloustaitokilpailun finaali pidettiin etätoteutuksena 27.5.2021. Sekä suullisen että kirjallisen osuuden sisältäneessä finaalissa toiseksi sijoittui Lauri Manner-Raappana Ylästön koulusta. Suoritus on upea 21 000 kilpailuun osallistuneen yläkoululaisen joukosta.

Voitto meni Joensuuhun, Pyhäselän koulun Juho Parkkulaiselle ja kolmanneksi tuli Ahti Ristola Helsingin Suomalaisesta Yhteiskoulusta.

HYOL järjestää yhteistyökumppaneineen useita koululaiskilpailuja, jotka on suunniteltu tukemaan opettajan työtä. Kilpailut ovat hauska ja palkitseva malli historian ja yhteiskuntaopin opetukseen ja ne tarjoavat opettajalle paljon valmista materiaalia. Historian ja yhteiskuntaopin opettajien liitto HYOL ry on vuonna 1948 perustettu palvelu- ja edunvalvontajärjestö, jonka tehtävänä on historian ja yhteiskuntaopin opetuksen sisällöllinen ja pedagoginen kehittäminen.

Julkaistu: 27.5.2021 
(muokattu: )

Luovaa ilmapiiriä ja opetuksen kehittämistä

Vaskivuoren lukiossa uusia ideoita kokeillaan rohkeasti ja matalalla kynnyksellä. Parasta työssä on kuitenkin työyhteisön rento ja mukava tunnelma, sanoo lehtori Teemu Ratinen.

Tekemisen meininkiä Hiekkaharjun koulussa

Ensimmäisen luokan opettajana Hiekkaharjun koulussa työskentelevä Elina Autti viihtyy työssään mainiosti ja on monessa mukana.

Utveckla och utvecklas

Är du på jakt efter nya utmaningar i lärarkarriären? I Dickursby skola hittar du bland annat en vilja till utveckling, ett starkt lärarsamarbete och ändamålsenliga digitala lösningar.

Havukosken koululla hommat hoituvat

Oppilaanohjaaja Laura Kevätniemi arvostaa työssään opetuksen yhteisöllistä toimintakulttuuria sekä moniammatillista työyhteisöä.

Eväät monenlaisiin tehtäviin

Opetustoimen asiantuntija Tuija Lindström tuntee Vantaan koulut ja kehittää perusopetuksen viestintää sekä pedagogista tieto- ja viestintäteknologiaa innostavassa työyhteisössä.

Lapset matkalla kouluun.

Vantaalaista kouluarkea

Vantaan peruskouluilla on omat verkkosivunsa. Monessa koulussa käytössä on myös sosiaalinen media.

Seuraa lukioita somessa!

Vantaalla lukiokoulutusta järjestetään viidessä suomenkielisessä päivälukiossa, yhdessä ruotsinkielisessä lukiossa sekä Vantaan aikuislukiossa ja Sotungin lukion aikuislinjalla (Sotungin etälukio).

Varia näkyy somessakin

Vantaan ammatilliset opiskelumahdollisuudet ovat monipuoliset ja esimerkiksi Vantaan ammattiopisto Variassa on tarjolla yli 20 eri tutkintoa.

Kurkista vantaalaisen opettajan työhön

Avoimet opetusalan työpaikat kartalla

Ajankohtaista


Twitter