Töitä opettajille

Kuvituskuva opetuksesta. Kuva: Sakari Manninen

Vantaan koulujen ja oppilaitosten vahvuutena on innovatiivinen, osaamisen jakamiseen kannustava, yhteisöllinen sekä oppilas- ja opiskelijalähtöinen toimintakulttuuri. Meillä pääset kehittymään eri työtehtävissä ja kehittämään opetusta. Meillä on hyvät koulutusmahdollisuudet ja kehitysmyönteinen työyhteisö.

Hyödynnämme monipuolisesti erilaisia oppimisympäristöjä ja kehitämme oppimistilojen toiminnallisuutta pedagogisesta näkökulmasta.

Hae meille töihin

Perusopetukseen

Ensimmäinen hakuaalto 2.1.–27.1.

  • vakinaiset luokanopettajat ja lehtorit
  • vakinaiset rehtorit
  • vakinaiset virka-apulaisrehtorit

Toinen hakuaalto 20.1.–17.2.

  • vakinaiset erityisopettajat ja erityisluokanopettajat

Kolmas hakuaalto 30.3.–20.4.

  • vakinaiset luokanopettajat

Lukioon

  • Haku 13.1.–10.2.

Hae paikkoja sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta.

Virkoja voi aueta yllä mainittujen hakuaikojen lisäksi myös ympäri vuoden. Seuraa sivujamme. Tarvitsemme myös sijaisia kaikissa oppiaineissa. Jos olet kiinnostunut, ole yhteydessä rehtoreihin.

Kaupunki jakaa lounaspaketteja esiopetuksen ja peruskoulun etäopetuksessa oleville lapsille ja nuorille

Vantaan kaupunki jakaa 2.4. alkaen lounaspaketteja etäopetuksessa oleville esiopetuksen lapsille sekä peruskoulun oppilaille. Lounaspakettien jakelu on tarkoitettu perheille, jotka kokevat sitä tarvitsevansa. Lapsen tai nuoren huoltaja voi hakea lounaspaketin jakelupisteestä kahdesti viikossa, tiistaisin ja torstaisin klo 15.00-17.30.

Lounaspaketteja jaetaan seuraavissa toimipisteissä: Sotungin lukio ja peruskoulu, Tikkurilan lukio, Lumon lukio, Varian Talvikkitien toimipiste, Varian Rälssitien toimipiste, Vaskivuoren lukio, Länsimäen koulu, Aurinkokiven palvelukeskus sekä Pähkinärinteen koulu.

Huoltajan tulee lounaspakettia noudettaessa ilmoittaa lapsen päiväkodin tai nuoren koulun nimi. Lounasjakeluun ei etukäteen tarvitse ilmoittautua. Lounaspakettien jakelu pyritään järjestämään niin, ettei tilaan muodostu jonoa.

Lähiopetuksessa oleville tarjotaan edelleen lounasta esiopetuksessa tai koulussa. Etäopetuksessa oleville ei tarjota lämmintä lounasta, sillä tarkoitus on, että itse ruokailu tapahtuu kotona.

Lounasjakelusta on tiedotettu suoraan sähköpostitse esiopetuksen lasten huoltajille sekä Wilman välityksellä perusopetuksen oppilaille ja huoltajille.

Lue huoltajatiedote albaniaksi: Qyteti shpërndanë pako ushqimore për racionin e drekës fëmijëve dhe të rinjëve të mësimit parashkollorë dhe të mësimit fillor e të mesëm të ulët që mbajnë mësimin nga distanca
Lue huoltajatiedote arabiaksi: تقوم البلديّة بتوزيع وجبات غداء على الأطفال والشبان والشابات الذين يتابعون دراستهم عن بعد في المرحلة التمهيدية وفي مرحلة التعليم الأساسي
Lue huoltajatiedote somaliksi: Magaaladu waxaa ay u qaybinaysaa baakad cunto ku jirto ardayda waxbarashada hore, iyo carruurta iyo dhalinyarada dugsiga hoose dhexe ee waxbarashada ku qaadanaya dhanka internetka.
Lue huoltajatiedote venäjäksi: Город раздает обеды на вынос для детей и подростков дошкольного и базового обучения, которые обучаются дистанционно
Lue huoltajatiedote viroksi: Linn jagab lõunasöögipakke eelkooliõppe ja põhikooli distantsõppes olevatele lastele ja noortele

Päivitys 14.4.2020: Palautteen perusteella Pähkinärinteessä jakelu siirretään aamu- ja iltapäivätoiminnan tiloista Pähkinärinteen koulun tiloihin.

Julkaistu: 31.3.2020 
(muokattu: )

Luovaa ilmapiiriä ja opetuksen kehittämistä

Vaskivuoren lukiossa uusia ideoita kokeillaan rohkeasti ja matalalla kynnyksellä. Parasta työssä on kuitenkin työyhteisön rento ja mukava tunnelma, sanoo lehtori Teemu Ratinen.

Tekemisen meininkiä Hiekkaharjun koulussa

Ensimmäisen luokan opettajana Hiekkaharjun koulussa työskentelevä Elina Autti viihtyy työssään mainiosti ja on monessa mukana.

Utveckla och utvecklas

Är du på jakt efter nya utmaningar i lärarkarriären? I Dickursby skola hittar du bland annat en vilja till utveckling, ett starkt lärarsamarbete och ändamålsenliga digitala lösningar.

Havukosken koululla hommat hoituvat

Oppilaanohjaaja Laura Kevätniemi arvostaa työssään opetuksen yhteisöllistä toimintakulttuuria sekä moniammatillista työyhteisöä.

Eväät monenlaisiin tehtäviin

Opetustoimen asiantuntija Tuija Lindström tuntee Vantaan koulut ja kehittää perusopetuksen viestintää sekä pedagogista tieto- ja viestintäteknologiaa innostavassa työyhteisössä.

Lapset matkalla kouluun.

Vantaalaista kouluarkea

Vantaan peruskouluilla on omat verkkosivunsa. Monessa koulussa käytössä on myös sosiaalinen media.

Seuraa lukioita somessa!

Vantaalla lukiokoulutusta järjestetään viidessä suomenkielisessä päivälukiossa, yhdessä ruotsinkielisessä lukiossa sekä Vantaan aikuislukiossa ja Sotungin lukion aikuislinjalla (Sotungin etälukio).

Varia näkyy somessakin

Vantaan ammatilliset opiskelumahdollisuudet ovat monipuoliset ja esimerkiksi Vantaan ammattiopisto Variassa on tarjolla yli 20 eri tutkintoa.

Kurkista vantaalaisen opettajan työhön

Avoimet opetusalan työpaikat kartalla

Ajankohtaista

Twitter