Töitä opettajille

Kuvituskuva opetuksesta. Kuva: Sakari Manninen

Vantaan koulujen ja oppilaitosten vahvuutena on innovatiivinen, osaamisen jakamiseen kannustava, yhteisöllinen sekä oppilas- ja opiskelijalähtöinen toimintakulttuuri. Meillä pääset kehittymään eri työtehtävissä ja kehittämään opetusta. Meillä on hyvät koulutusmahdollisuudet ja kehitysmyönteinen työyhteisö.

Hyödynnämme monipuolisesti erilaisia oppimisympäristöjä ja kehitämme oppimistilojen toiminnallisuutta pedagogisesta näkökulmasta.

Hae meille töihin

Perusopetukseen

Ensimmäinen hakuaalto 4.1.–1.2.2021

  • vakinaiset luokanopettajat ja lehtorit
  • vakinaiset rehtorit
  • vakinaiset virka-apulaisrehtorit

Toinen hakuaalto 18.1.–15.2.2021

  • vakinaiset erityisopettajat ja erityisluokanopettajat

Kolmas hakuaalto 19.4.–3.5.2021

  • vakinaiset luokanopettajat

Lukioon

  • Haku 4.1.–1.2.2021

Hae paikkoja sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta.

Virkoja voi aueta yllä mainittujen hakuaikojen lisäksi myös ympäri vuoden. Seuraa sivujamme. Tarvitsemme myös sijaisia kaikissa oppiaineissa. Jos olet kiinnostunut, ole yhteydessä rehtoreihin.

Kytöpuiston koulu voitti 30 000 euron arvosta työtä ja osaamista oppimisympäristön kohentamiseen

Lassila & Tikanojan järjestämässä kilpailussa haettiin lasten ideoita siitä, millä parannuksilla heidän kouluympäristöstään saataisiin entistä viihtyisämpi sekä paremmin oppimista tukeva.

Lassila & Tikanoja järjesti Suomen alakouluille oppimisympäristöoppi-kisan, jossa voittoon ylsi Kytöpuiston koulu Vantaalta. Palkinto on 30 000 euron arvosta työtä ja osaamista, jonka koulu saa, kun L&T toteuttaa Kytöpuistossa oppimisympäristön kohennuksen.

Kytöpuiston koulu on noin 430 oppilaan monikulttuurinen alakoulu Vantaan Koivukylän suuralueella. Sen koululaiset osallistuivat kilpailuun itse tekemällään videolla, jossa he kertoivat esimerkein, mitkä parannukset tekisivät koulusta viihtyisämmän.

Koulun pihalta ovat puuttuneet monipuoliset oleskelupaikat, kuten penkit ja katokset. Jalkapallo on suosittu välituntiharrastus, mutta maaliverkot voisivat olla paremmassa kunnossa.

”Nämä asiat eivät ole mittavia puutteita, mutta lasten kokemalle viihtyisyydelle niillä on suuri merkitys”, Kytöpuiston koulun rehtori Maarit Hosio sanoo.

Hosiosta oli ilo huomata, kuinka oma-aloitteisesti lapset lähtivät ideoimaan kisavideota. Koululaiset tutkivat ja tarkkailivat oppimisympäristöään ja keksivät paljon kohennettavaa.

Monipuoliset oleskelupaikat ovat Hosion mukaan tärkeitä, sillä jokaiselle lapselle on löydyttävä oma tapa viettää välituntia.

”Joku voi esimerkiksi kysyä, että entäs jos en haluakaan pelata jalkapalloa? Kun koulussa on paljon lapsia, niin on hyvä olla vaihtoehtoja.”

Lassila & Tikanoja on toimittanut kunnostusehdotuksen, jota koulun kanssa yhteistyössä käydään läpi.

”Erityisesti lasten toiveita on haluttu kuunnella tässä tarkkaan”, markkinointipäällikkö Piia Veikkolainen sanoo.

”He ovat toivoneet, että yhden sisäänkäynnin kohdalta kulkeutuisi vähemmän mutaa sisään, jotta sisätilat pysyisivät siistimpänä. Lisäksi lapset ovat nostaneet esiin juuri ulkoiluun, kuten koripalloon ja istuskelupaikkoihin, liittyviä ehdotuksia.”

Tällä hetkellä suunnitelmissa on, että pihalle tehtävät kunnostukset olisivat valmiita syksyllä koulun alkaessa

Tutustu Kytöpuiston koulun ja muiden alakoulujen kilpailuvideoihin Lassila & Tikanojan sivuilla:

https://tietopankki.lt.fi/oppimisymparistooppi/videogalleria

Julkaistu: 11.6.2021 
(muokattu: )

Luovaa ilmapiiriä ja opetuksen kehittämistä

Vaskivuoren lukiossa uusia ideoita kokeillaan rohkeasti ja matalalla kynnyksellä. Parasta työssä on kuitenkin työyhteisön rento ja mukava tunnelma, sanoo lehtori Teemu Ratinen.

Tekemisen meininkiä Hiekkaharjun koulussa

Ensimmäisen luokan opettajana Hiekkaharjun koulussa työskentelevä Elina Autti viihtyy työssään mainiosti ja on monessa mukana.

Utveckla och utvecklas

Är du på jakt efter nya utmaningar i lärarkarriären? I Dickursby skola hittar du bland annat en vilja till utveckling, ett starkt lärarsamarbete och ändamålsenliga digitala lösningar.

Havukosken koululla hommat hoituvat

Oppilaanohjaaja Laura Kevätniemi arvostaa työssään opetuksen yhteisöllistä toimintakulttuuria sekä moniammatillista työyhteisöä.

Eväät monenlaisiin tehtäviin

Opetustoimen asiantuntija Tuija Lindström tuntee Vantaan koulut ja kehittää perusopetuksen viestintää sekä pedagogista tieto- ja viestintäteknologiaa innostavassa työyhteisössä.

Lapset matkalla kouluun.

Vantaalaista kouluarkea

Vantaan peruskouluilla on omat verkkosivunsa. Monessa koulussa käytössä on myös sosiaalinen media.

Seuraa lukioita somessa!

Vantaalla lukiokoulutusta järjestetään viidessä suomenkielisessä päivälukiossa, yhdessä ruotsinkielisessä lukiossa sekä Vantaan aikuislukiossa ja Sotungin lukion aikuislinjalla (Sotungin etälukio).

Varia näkyy somessakin

Vantaan ammatilliset opiskelumahdollisuudet ovat monipuoliset ja esimerkiksi Vantaan ammattiopisto Variassa on tarjolla yli 20 eri tutkintoa.

Kurkista vantaalaisen opettajan työhön

Avoimet opetusalan työpaikat kartalla

Ajankohtaista


Twitter