Töitä opettajille

Kuvituskuva opetuksesta. Kuva: Sakari Manninen

Vantaan koulujen ja oppilaitosten vahvuutena on innovatiivinen, osaamisen jakamiseen kannustava, yhteisöllinen sekä oppilas- ja opiskelijalähtöinen toimintakulttuuri. Meillä pääset kehittymään eri työtehtävissä ja kehittämään opetusta. Meillä on hyvät koulutusmahdollisuudet ja kehitysmyönteinen työyhteisö.

Hyödynnämme monipuolisesti erilaisia oppimisympäristöjä ja kehitämme oppimistilojen toiminnallisuutta pedagogisesta näkökulmasta.

Hae meille töihin

Perusopetukseen

Ensimmäinen hakuaalto 2.1.–27.1.

  • vakinaiset luokanopettajat ja lehtorit
  • vakinaiset rehtorit
  • vakinaiset virka-apulaisrehtorit

Toinen hakuaalto 20.1.–17.2.

  • vakinaiset erityisopettajat ja erityisluokanopettajat

Kolmas hakuaalto 30.3.–20.4.

  • vakinaiset luokanopettajat

Lukioon

  • Haku 13.1.–10.2.

Hae paikkoja sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta.

Virkoja voi aueta yllä mainittujen hakuaikojen lisäksi myös ympäri vuoden. Seuraa sivujamme. Tarvitsemme myös sijaisia kaikissa oppiaineissa. Jos olet kiinnostunut, ole yhteydessä rehtoreihin.

Lukioissa juhlitaan penkkareita ja vanhojentansseja

Abiturientit juhlistavat varsinaisen koulutyön päättymistä penkinpainajaisilla eli penkkareilla 13.2. Penkkareista abit vetäytyvät lukulomalle ylioppilaskirjoituksia varten, ja lukion 2. luokan oppilaat juhlistavat vanhojentansseilla uutta asemaansa lukion vanhimpina.

Abien penkkarijuhlintaan kuuluu myös perinteinen kuorma-autoajelu. Ajelua voi tulla seuraamaan reitin varrelle ja pyydystämään karkkeja. Sekä penkinpainajaiset että vanhojentanssit ovat päihteettömiä tapahtumia.

Kevään ylioppilaskirjoitusten kirjalliset kokeet alkavat 10.3. äidinkielen lukutaidon kokeella ja suomi/ruotsi toisena kielenä -kokeella. Lue lisää ylioppilaskirjoituksista osoitteesta ylioppilastutkinto.fi.

Penkkariajelun reitit ja aikataulu 13.2.2020

Penkkariautot kiertävät perinteiseksi käyneen tavan mukaan erikseen Itä-Vantaalla ja Länsi-Vantaalla. Huomioithan, että reitit saattavat ajelun aikana hieman muuttua tietöiden takia.

Itä-Vantaa: Yhteislähtö klo 12.30 Tikkurilan jäähallilta

  • Tikkurilan lukio, Sotungin lukio ja Lumon lukio, Helsinge gymnasium

Reitti: Läntinen Valkoisenlähteentie — Koivukyläntie — Leinelän puistotie — Leineläntie — Koivukylän puistotie — Kytötie — Peijaksentie — Laurantie — Hanabölentie — Koivukylänväylä — Kytötie — Koivukylän puistotie — Asolanväylä — Talvikkitie — Talkootie — Hiekkaharjuntie — Kielotie — Horsmakuja — Talvikkitie — Peltolantie — Osmankäämintie — Läntinen-Valkoisenlähteentie.

Länsi-Vantaa: Yhteislähtö klo 13.00 Myyrmäen jäähallilta

  • Martinlaakson lukio ja Vaskivuoren lukio

Reitti: Raappavuorentie – Martinlaaksontie – Laajaniityntie – Laajavuorentie – Kivivuorentie – Martinlaaksontie – Louhelantie – Vaskivuorentie – Myyrmäentie – Uomatie – Raappavuorentie – Virtatie – Myyrmäentie – Vaskivuorentie – Raappavuorentie – Rajatorpantie – Jönsaksentie – Vaskivuorentie.

Vanhojentanssit 13.2. ja 14.2.2020

Jokainen lukio järjestää omat tanssiaisensa, ja päävastuu järjestämisestä on yleensä opiskelijakunnilla. Alla lueteltujen, yleisölle avointen tilaisuuksien lisäksi lukiot tanssivat opiskelijoiden lähipiiristä, peruskoulujen oppilaista ja päiväkotien väestä koostuvalle yleisölle.

Vaskivuoren lukion vanhat tanssivat lukion oman salonkiorkesterin tahdittamina yleisölle perjantaina 14.2. klo 17 Vantaan Energia Areenalla. Pääsylippuja (5 €) voi ostaa ovelta.

Lumon lukion vanhojen tanssit järjestetään perjantaina 14.2. Lumon liikuntahallissa. Klo 13 näytökseen mahtuu vielä ulkopuolista yleisöä. Lisäksi 14.2. klo 15 järjestetään kaikille avoimet tanssit S-Market Korson aulassa. Esitykset ovat maksuttomia.

Tikkurilan lukiolaiset tanssivat yleisölle perjantaina 14.2. klo 13.30 Trio Areenalla. Tilaisuus on maksuton.

Sotungin lukion liikuntasalissa tanssitaan vanhojentansseja perjantaina 14.2. Yleisöä mahtuu vielä klo 12 näytökseen. Musiikista vastaa Espoon puhallinorkesteri. Esitys on maksuton.

Helsinge gymnasiumin, Martinlaakson lukion ja Mercuria Kauppiaitten Kauppaoppilaitoksen tanssit järjestetään tanssijoiden lähipiirille.

Päivitys 7.2.2020: Itä-Vantaan penkkariajelun reittiä päivitetty.
Päivitys 12.2.2020:
Itä-Vantaan penkkariajelun reittiä päivitetty.

Julkaistu: 6.2.2020 
(muokattu: )

Luovaa ilmapiiriä ja opetuksen kehittämistä

Vaskivuoren lukiossa uusia ideoita kokeillaan rohkeasti ja matalalla kynnyksellä. Parasta työssä on kuitenkin työyhteisön rento ja mukava tunnelma, sanoo lehtori Teemu Ratinen.

Tekemisen meininkiä Hiekkaharjun koulussa

Ensimmäisen luokan opettajana Hiekkaharjun koulussa työskentelevä Elina Autti viihtyy työssään mainiosti ja on monessa mukana.

Utveckla och utvecklas

Är du på jakt efter nya utmaningar i lärarkarriären? I Dickursby skola hittar du bland annat en vilja till utveckling, ett starkt lärarsamarbete och ändamålsenliga digitala lösningar.

Havukosken koululla hommat hoituvat

Oppilaanohjaaja Laura Kevätniemi arvostaa työssään opetuksen yhteisöllistä toimintakulttuuria sekä moniammatillista työyhteisöä.

Eväät monenlaisiin tehtäviin

Opetustoimen asiantuntija Tuija Lindström tuntee Vantaan koulut ja kehittää perusopetuksen viestintää sekä pedagogista tieto- ja viestintäteknologiaa innostavassa työyhteisössä.

Lapset matkalla kouluun.

Vantaalaista kouluarkea

Vantaan peruskouluilla on omat verkkosivunsa. Monessa koulussa käytössä on myös sosiaalinen media.

Seuraa lukioita somessa!

Vantaalla lukiokoulutusta järjestetään viidessä suomenkielisessä päivälukiossa, yhdessä ruotsinkielisessä lukiossa sekä Vantaan aikuislukiossa ja Sotungin lukion aikuislinjalla (Sotungin etälukio).

Varia näkyy somessakin

Vantaan ammatilliset opiskelumahdollisuudet ovat monipuoliset ja esimerkiksi Vantaan ammattiopisto Variassa on tarjolla yli 20 eri tutkintoa.

Kurkista vantaalaisen opettajan työhön

Avoimet opetusalan työpaikat kartalla

Ajankohtaista

Twitter