Töitä opettajille

Kuvituskuva opetuksesta. Kuva: Sakari Manninen

Vantaan koulujen ja oppilaitosten vahvuutena on innovatiivinen, osaamisen jakamiseen kannustava, yhteisöllinen sekä oppilas- ja opiskelijalähtöinen toimintakulttuuri. Meillä pääset kehittymään eri työtehtävissä ja kehittämään opetusta. Meillä on hyvät koulutusmahdollisuudet ja kehitysmyönteinen työyhteisö.

Hyödynnämme monipuolisesti erilaisia oppimisympäristöjä ja kehitämme oppimistilojen toiminnallisuutta pedagogisesta näkökulmasta.

Hae meille töihin

Perusopetukseen

Ensimmäinen hakuaalto 2.1.–27.1.

  • vakinaiset luokanopettajat ja lehtorit
  • vakinaiset rehtorit
  • vakinaiset virka-apulaisrehtorit

Toinen hakuaalto 20.1.–17.2.

  • vakinaiset erityisopettajat ja erityisluokanopettajat

Kolmas hakuaalto 30.3.–20.4.

  • vakinaiset luokanopettajat

Lukioon

  • Haku 13.1.–10.2.

Hae paikkoja sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta.

Virkoja voi aueta yllä mainittujen hakuaikojen lisäksi myös ympäri vuoden. Seuraa sivujamme. Tarvitsemme myös sijaisia kaikissa oppiaineissa. Jos olet kiinnostunut, ole yhteydessä rehtoreihin.

Mahdollisuus osallistua esiopetukseen etänä 25.3. alkaen - tietoa lasten huoltajille 24.3.

Julkaisemme myös verkkosivuillamme varhaiskasvatukseen tietoa koronavirukseen liittyen. Ohjeistamme kuitenkin päiväkotilasten huoltajia ensisijaisesti sähköpostitse.

Hyvät huoltajat!

Tarjoamme lapsellenne mahdollisuutta osallistua esiopetukseen kotoa käsin toistaiseksi. Etänä tapahtuvan esiopetuksen ensisijainen tarkoitus on esiopetusryhmän vertaissuhteiden ylläpitäminen ja yhteenkuuluvuuden tukeminen. Oman ryhmän tapahtumissa ja rytmissä mukana pysyminen helpottavat paluuta arkeen poikkeustilanteen jälkeen.

Säännöllinen päivärytmi, turvalliset rutiinit ja yhteys esiopetusryhmään luovat lapselle mielekästä arkea. Te huoltajina ratkaisette missä määrin lapsenne osallistuu etänä tapahtuvaan esiopetukseen. Esiopetuksesta vastaava opettaja on teihin yhteydessä ja sopii tarkemmin lapsenne osallistumisesta esiopetusryhmän toimintaan.
Mikäli tilanne muuttuu, myös ohjeistukseen voi tulla muutoksia.

Lue viesti albaniaksi: INFORMATË PRINDËRVE TË FËMIJËVE PËR MUNDËSIN E MËSIMIT PARASHKOLLORË NGA DISTANCA DUKE FILLUAR NGA 25.3.2020

Lue viesti arabiaksi: إشعار إلى أولياء أمر األطفال بشأن إمكانّية دراسة المرحلة التمهيدية عن بعد، وذلك اعتباراً من 25 .3 .2

Lue viesti somaliksi: Warbixin loogu talaggalay waalidiinta oo ku saabsan suurtaggalnimada ah, in waxbarashada hore (esiopetus) lagu dhigto dhanka internetka iyadoo la joogo meel ka baxsan goobtii barbaarinta, laga bilaabo 25.3.2020

Lue viesti venäjäksi: СООБЩЕНИЕ ОПЕКУНАМ О ВОЗМОЖНОСТИ ДЕТЕЙ ПРОХОДИТЬ ДОШКОЛЬНОЕ ОБУЧЕНИЕ (ESIOPETUS) ДИСТАНЦИОННО С 25.03.2020

Lue viesti viroksi: TEADAANNE LASTE HOOLDAJATELE VÕIMALUSEST EELKOOLIÕPPEKS KAUGÕPPE VORMIS 25.3.2020 ALATES

Julkaistu: 24.3.2020 
(muokattu: )

Luovaa ilmapiiriä ja opetuksen kehittämistä

Vaskivuoren lukiossa uusia ideoita kokeillaan rohkeasti ja matalalla kynnyksellä. Parasta työssä on kuitenkin työyhteisön rento ja mukava tunnelma, sanoo lehtori Teemu Ratinen.

Tekemisen meininkiä Hiekkaharjun koulussa

Ensimmäisen luokan opettajana Hiekkaharjun koulussa työskentelevä Elina Autti viihtyy työssään mainiosti ja on monessa mukana.

Utveckla och utvecklas

Är du på jakt efter nya utmaningar i lärarkarriären? I Dickursby skola hittar du bland annat en vilja till utveckling, ett starkt lärarsamarbete och ändamålsenliga digitala lösningar.

Havukosken koululla hommat hoituvat

Oppilaanohjaaja Laura Kevätniemi arvostaa työssään opetuksen yhteisöllistä toimintakulttuuria sekä moniammatillista työyhteisöä.

Eväät monenlaisiin tehtäviin

Opetustoimen asiantuntija Tuija Lindström tuntee Vantaan koulut ja kehittää perusopetuksen viestintää sekä pedagogista tieto- ja viestintäteknologiaa innostavassa työyhteisössä.

Lapset matkalla kouluun.

Vantaalaista kouluarkea

Vantaan peruskouluilla on omat verkkosivunsa. Monessa koulussa käytössä on myös sosiaalinen media.

Seuraa lukioita somessa!

Vantaalla lukiokoulutusta järjestetään viidessä suomenkielisessä päivälukiossa, yhdessä ruotsinkielisessä lukiossa sekä Vantaan aikuislukiossa ja Sotungin lukion aikuislinjalla (Sotungin etälukio).

Varia näkyy somessakin

Vantaan ammatilliset opiskelumahdollisuudet ovat monipuoliset ja esimerkiksi Vantaan ammattiopisto Variassa on tarjolla yli 20 eri tutkintoa.

Kurkista vantaalaisen opettajan työhön

Avoimet opetusalan työpaikat kartalla

Ajankohtaista

Twitter