Töitä opettajille

Kuvituskuva opetuksesta. Kuva: Sakari Manninen

Vantaan koulujen ja oppilaitosten vahvuutena on innovatiivinen, osaamisen jakamiseen kannustava, yhteisöllinen sekä oppilas- ja opiskelijalähtöinen toimintakulttuuri. Meillä pääset kehittymään eri työtehtävissä ja kehittämään opetusta. Meillä on hyvät koulutusmahdollisuudet ja kehitysmyönteinen työyhteisö.

Hyödynnämme monipuolisesti erilaisia oppimisympäristöjä ja kehitämme oppimistilojen toiminnallisuutta pedagogisesta näkökulmasta.

Hae meille töihin

Perusopetukseen

Ensimmäinen hakuaalto 2.1.–27.1.

 • vakinaiset luokanopettajat ja lehtorit
 • vakinaiset rehtorit
 • vakinaiset virka-apulaisrehtorit

Toinen hakuaalto 20.1.–17.2.

 • vakinaiset erityisopettajat ja erityisluokanopettajat

Kolmas hakuaalto 30.3.–20.4.

 • vakinaiset luokanopettajat

Lukioon

 • Haku 13.1.–10.2.

Hae paikkoja sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta.

Virkoja voi aueta yllä mainittujen hakuaikojen lisäksi myös ympäri vuoden. Seuraa sivujamme. Tarvitsemme myös sijaisia kaikissa oppiaineissa. Jos olet kiinnostunut, ole yhteydessä rehtoreihin.

Opetuslautakunnassa Kytöpuiston koulun perusparannuksen tarveselvitys

Opetuslautakunta saa vuoden viimeisessä kokouksessa 9.12. käsiteltäväkseen kolmen koulun tila-asioita.

Koivukylässä sijaitsevan, vuonna 1980 rakennetun Kytöpuiston koulun perusparannuksen tarveselvityksessä on tarkasteltu sekä rakennuksen teknisiä korjaustarpeita että toiminnallisia tilamuutoksia. Suunnitellut korjaustyöt kattavat koko koulurakennusta, lukuun ottamatta rakennuksessa sijaitsevaa hammashoitolaa. Koulutiloissa toteutettavissa tilamuutoksissa otetaan huomioon perusopetuksen koulujen toimintakulttuurin muutos, uusi opetussuunnitelma, uudet oppimisympäristöt sekä oppimistilojen yhteiskäyttömahdollisuudet. 5200 m2:n koulun oppilasmäärä on tällä hetkellä 428 oppilasta ja henkilökuntamäärä on n. 45 henkilöä.

Tilakeskuksen tarveselvityksestä kustannusennuste on 8 600 000 € (alv 0%)/10 664 000 (alv 24 %). Hankesuunnitteluvaiheessa tutkitaan vielä mahdollisten riskirakenteiden kustannusvaikutukset. Hankkeelle on varattu määräraha taloussuunnitelman 2020–2023 investointiosassa ja se on tarkoitus toteuttaa vuosina 2023–2024. Perusparannustöiden ajaksi tarvitaan väistötilat. Lautakunnalle esitetään Kytöpuiston koulun korjaustöiden tarveselvityksen hyväksymistä, asia 17.

Nikinmäen koulun hankesuunnitelma

Jokivarren koulun osana toimivaa Nikinmäen opetuspistettä koskevassa hankesuunnitelmassa on tarkasteltu opetustilojen muutostöitä ja nuorisotilan rakentamista olemassa oleviin tiloihin. Olemassa oleviin koulutiloihin, ensimmäisen kerroksen entiseen neuvolasiipeen rakennetaan tilat, jotka ovat yhteiskäytössä nuoriso- ja opetustoiminnan kanssa. Lisäksi ensimmäisen kerroksen luokkasiivessä tehdään tilamuutostöitä helpottamaan uuden opetussuunnitelman toteuttamista. Muutostyöalueiden pinta-ala on yhteensä n. 75m2. Hankesuunnitelman tavoitehinta on 309 000 € (alv 0%)/383 200 (alv 24 %). Lautakunnalle esitetään Nikinmäen koulua koskevien tilamuutosten, nuorisotilan ja 1.kerroksen opetustilojen hankesuunnitelman hyväksymistä, asia 18.

Veromäen koulun paviljonkitarve

Lähivuosina, alueen rakentuessa Veromäen koulun oppilasmäärien ennustetaan nousevan. Perusopetusikäisten ikäluokkien kasvaessa alueelle valmistuu tulevaisuudessa ala- ja yläkoulutiloja, mutta jo sitä ennen kouluun on tarpeen toteuttaa pääasiassa luokkien 7.-9. tarpeisiin erityisvarusteltuja aineopetustiloja riittävien tilojen turvaamiseksi. Lautakunnalle esitetään lisätilan hankkimista Veromäen koululle, asia 19.

Esityslistalla lisäksi:

 • Oikaisuvaatimukset opetuslautakunnan päätöksestä koskien Rajatorpan koulun nimen muuttamista, asia 7
 • Perusopetuksen iltapäivätoiminnan avustaminen syksyllä 2019, asia 8
 • Perusopetuksen erityisopettajien ja lehtorien virkojen perustaminen 1.8.2020 alkaen, asia 10
 • Vantaan ammattiopisto Varian muutokset opiskelijaksi ottamisen perusteisiin media-alan ja kuvallisen ilmaisun perustutkinnon pääsykokeiden sekä jatkuvassa haussa englanninkielisen ravintola- ja cateringalan perustutkinnon kielitaitovaatimusten osalta, asia 14
 • Suomenkielisen esiopetuksen järjestämispaikat lukuvuonna 2020–2021, asia 16.

Esityslista kokonaisuudessaan.

Julkaistu: 5.12.2019 
(muokattu: )

Luovaa ilmapiiriä ja opetuksen kehittämistä

Vaskivuoren lukiossa uusia ideoita kokeillaan rohkeasti ja matalalla kynnyksellä. Parasta työssä on kuitenkin työyhteisön rento ja mukava tunnelma, sanoo lehtori Teemu Ratinen.

Tekemisen meininkiä Hiekkaharjun koulussa

Ensimmäisen luokan opettajana Hiekkaharjun koulussa työskentelevä Elina Autti viihtyy työssään mainiosti ja on monessa mukana.

Utveckla och utvecklas

Är du på jakt efter nya utmaningar i lärarkarriären? I Dickursby skola hittar du bland annat en vilja till utveckling, ett starkt lärarsamarbete och ändamålsenliga digitala lösningar.

Havukosken koululla hommat hoituvat

Oppilaanohjaaja Laura Kevätniemi arvostaa työssään opetuksen yhteisöllistä toimintakulttuuria sekä moniammatillista työyhteisöä.

Eväät monenlaisiin tehtäviin

Opetustoimen asiantuntija Tuija Lindström tuntee Vantaan koulut ja kehittää perusopetuksen viestintää sekä pedagogista tieto- ja viestintäteknologiaa innostavassa työyhteisössä.

Lapset matkalla kouluun.

Vantaalaista kouluarkea

Vantaan peruskouluilla on omat verkkosivunsa. Monessa koulussa käytössä on myös sosiaalinen media.

Seuraa lukioita somessa!

Vantaalla lukiokoulutusta järjestetään viidessä suomenkielisessä päivälukiossa, yhdessä ruotsinkielisessä lukiossa sekä Vantaan aikuislukiossa ja Sotungin lukion aikuislinjalla (Sotungin etälukio).

Varia näkyy somessakin

Vantaan ammatilliset opiskelumahdollisuudet ovat monipuoliset ja esimerkiksi Vantaan ammattiopisto Variassa on tarjolla yli 20 eri tutkintoa.

Kurkista vantaalaisen opettajan työhön

Avoimet opetusalan työpaikat kartalla

Ajankohtaista


Twitter