Töitä opettajille

Kuvituskuva opetuksesta. Kuva: Sakari Manninen

Vantaan koulujen ja oppilaitosten vahvuutena on innovatiivinen, osaamisen jakamiseen kannustava, yhteisöllinen sekä oppilas- ja opiskelijalähtöinen toimintakulttuuri. Meillä pääset kehittymään eri työtehtävissä ja kehittämään opetusta. Meillä on hyvät koulutusmahdollisuudet ja kehitysmyönteinen työyhteisö.

Hyödynnämme monipuolisesti erilaisia oppimisympäristöjä ja kehitämme oppimistilojen toiminnallisuutta pedagogisesta näkökulmasta.

Hae meille töihin

Perusopetukseen

Ensimmäinen hakuaalto 2.1.–27.1.

  • vakinaiset luokanopettajat ja lehtorit
  • vakinaiset rehtorit
  • vakinaiset virka-apulaisrehtorit

Toinen hakuaalto 20.1.–17.2.

  • vakinaiset erityisopettajat ja erityisluokanopettajat

Kolmas hakuaalto 30.3.–20.4.

  • vakinaiset luokanopettajat

Lukioon

  • Haku 13.1.–10.2.

Hae paikkoja sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta.

Virkoja voi aueta yllä mainittujen hakuaikojen lisäksi myös ympäri vuoden. Seuraa sivujamme. Tarvitsemme myös sijaisia kaikissa oppiaineissa. Jos olet kiinnostunut, ole yhteydessä rehtoreihin.

Pidetään yhdessä huolta nuorista ja ehkäistään koronaviruksen leviämistä

Hallituksen linjausten mukaisesti julkiset kokoontumiset rajoitetaan kymmeneen henkilöön ja suositellaan välttämään tarpeetonta oleilua yleisillä paikoilla. Jotta koronaviruksen leviämistä voidaan hidastaa, ihmisten pitää vältellä sosiaalista kanssakäymistä mahdollisimman paljon. Näin on tehtävä, jotta suojataan riskiryhmiin kuuluvia ihmisiä ja terveydenhuoltojärjestelmä ei ylikuormitu.

Vaikka nuoren on opittava ottamaan vastuuta omista tekemisistään, on päävastuu alaikäisistä kuitenkin heidän huoltajillaan. Poliisi ja nuorisotoimi yhdessä vetoavat nyt huoltajiin, että nuorten kanssa keskusteltaisiin aiheesta.

Lapset ja nuoret liikkuvat yleensä paljon, ja viettävät aikaa isommissakin porukoissa. Nyt kaikkea ylimääräistä liikkumista, tapaamisia ja julkisia paikkoja tulee välttää. Myös leikkipuistoja, urheilupuistoja ja kokoontumispaikkoja tulee nyt välttää - ainakin seuraavan kuukauden ajan.

Suomessa on nyt poikkeustila. Jos joku ei noudata viranomaisten käskyjä ja kehotuksia, voi joku toinen joutua hengenvaaraan. Kaikkien pitää ottaa tämä huomioon. Myös lasten ja nuorten.

Yhteyttä kavereihin voi pitää myös virtuaalisesti

Nyt kannattaa pitää yhteyttä somessa, soittaa kavereille videopuheluita, pelata pelejä ja lukea kirjoja kotona. Vaikka fyysistä tapaamista on rajoitettu nuoret ovat mestareita pitämään yhteyttä muilla tavoin!

Nuorisotyöntekijät auttavat verkossa

Nuorisotyöntekijät ovat siirtyneet nuorisotaloilta nettiin ja jalkautuvat nuorten pariin kaupungilla. Digitaalista nuorisotyötä tehdään verkossa monilla eri alustoilla. Nuorisotyöntekijät päivystävät esimerkiksi Whatsappissa, Discord-chatissa ja Instagramissa. Lisätietoja nuorisopalveluista saat osoitteesta nuortenvantaa.fi sekä Nuorten Vantaan somekanavista.

Yhdessä voimme ehkäistä koronaviruksen leviämistä - voimia kaikkiin koteihin näinä poikkeuksellisina aikoina!

Toivottavat
Itä-Uudenmaan poliisi ja Vantaan nuorisopalvelut

Lue viesti albaniaksi: Të kujdesemi së bashku për të rinjët dhe kështu të parandalojmë përhapjen e kronavirusit

Lue viesti arabiaksi: لنحرص سوی اًّ على الشبیبة ولنمنع انتشار فیروس كورونا

Lue viesti somaliksi: Aan si wadajir ah uga taxaddarno dhallinyarada, oo aan ka hortagno faafitaanka feyruska koroonaha

Lue viesti venäjäksi: Давайте вместе беречь подростков и замедлять распространение коронавируса

Lue viesti viroksi: Hoolitseme koos noorte eest ja tõkestame koroonaviiruse levimist

Julkaistu: 30.3.2020 
(muokattu: )

Luovaa ilmapiiriä ja opetuksen kehittämistä

Vaskivuoren lukiossa uusia ideoita kokeillaan rohkeasti ja matalalla kynnyksellä. Parasta työssä on kuitenkin työyhteisön rento ja mukava tunnelma, sanoo lehtori Teemu Ratinen.

Tekemisen meininkiä Hiekkaharjun koulussa

Ensimmäisen luokan opettajana Hiekkaharjun koulussa työskentelevä Elina Autti viihtyy työssään mainiosti ja on monessa mukana.

Utveckla och utvecklas

Är du på jakt efter nya utmaningar i lärarkarriären? I Dickursby skola hittar du bland annat en vilja till utveckling, ett starkt lärarsamarbete och ändamålsenliga digitala lösningar.

Havukosken koululla hommat hoituvat

Oppilaanohjaaja Laura Kevätniemi arvostaa työssään opetuksen yhteisöllistä toimintakulttuuria sekä moniammatillista työyhteisöä.

Eväät monenlaisiin tehtäviin

Opetustoimen asiantuntija Tuija Lindström tuntee Vantaan koulut ja kehittää perusopetuksen viestintää sekä pedagogista tieto- ja viestintäteknologiaa innostavassa työyhteisössä.

Lapset matkalla kouluun.

Vantaalaista kouluarkea

Vantaan peruskouluilla on omat verkkosivunsa. Monessa koulussa käytössä on myös sosiaalinen media.

Seuraa lukioita somessa!

Vantaalla lukiokoulutusta järjestetään viidessä suomenkielisessä päivälukiossa, yhdessä ruotsinkielisessä lukiossa sekä Vantaan aikuislukiossa ja Sotungin lukion aikuislinjalla (Sotungin etälukio).

Varia näkyy somessakin

Vantaan ammatilliset opiskelumahdollisuudet ovat monipuoliset ja esimerkiksi Vantaan ammattiopisto Variassa on tarjolla yli 20 eri tutkintoa.

Kurkista vantaalaisen opettajan työhön

Avoimet opetusalan työpaikat kartalla

Ajankohtaista

Twitter