Töitä opettajille

Kuvituskuva opetuksesta. Kuva: Sakari Manninen

Vantaan koulujen ja oppilaitosten vahvuutena on innovatiivinen, osaamisen jakamiseen kannustava, yhteisöllinen sekä oppilas- ja opiskelijalähtöinen toimintakulttuuri. Meillä pääset kehittymään eri työtehtävissä ja kehittämään opetusta. Meillä on hyvät koulutusmahdollisuudet ja kehitysmyönteinen työyhteisö.

Hyödynnämme monipuolisesti erilaisia oppimisympäristöjä ja kehitämme oppimistilojen toiminnallisuutta pedagogisesta näkökulmasta.

Hae meille töihin

Perusopetukseen

Ensimmäinen hakuaalto 2.1.–27.1.

  • vakinaiset luokanopettajat ja lehtorit
  • vakinaiset rehtorit
  • vakinaiset virka-apulaisrehtorit

Toinen hakuaalto 20.1.–17.2.

  • vakinaiset erityisopettajat ja erityisluokanopettajat

Kolmas hakuaalto 30.3.–20.4.

  • vakinaiset luokanopettajat

Lukioon

  • Haku 13.1.–10.2.

Hae paikkoja sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta.

Virkoja voi aueta yllä mainittujen hakuaikojen lisäksi myös ympäri vuoden. Seuraa sivujamme. Tarvitsemme myös sijaisia kaikissa oppiaineissa. Jos olet kiinnostunut, ole yhteydessä rehtoreihin.

Tiedote huoltajille ja oppilaille koronavirukseen liittyen 15.3.

Julkaisemme myös verkkosivuillamme varhaiskasvatukseen, kouluille ja oppilaitoksille jaettua tietoa koronavirukseen liittyen. Ohjeistamme kuitenkin päiväkotilasten huoltajia ensisijaisesti sähköpostitse ja perusopetuksen oppilaita ja huoltajia Wilman kautta. Edellisen, 13.3. julkaistun huoltajatiedotteen löydät täältä.

TIedote huoltajille: Varhaiskasvatustoiminta jatkuu normaalisti 16.3.

Vantaan varhaiskasvatuksen toiminnassa ei toistaiseksi ole muutoksia ja toiminta jatkuu normaalisti maanantaina 16.3.

Sairasta lasta ei saa tuoda varhaiskasvatukseen. Jos lapsella on vähäisimpiäkään hengitystieinfektion oireita, kuten nuhaa, yskää, kurkkukipua, lihassärkyä tai kuumetta, levätään ja sairastetaan rauhassa kotona. Lapsen kanssa tulee pysytellä kotona, kunnes oireet ovat kokonaan loppuneet. Ota puhelimitse yhteyttä terveydenhuoltoon, mikäli lapsella ilmenee vakavia oireita, kuten hengenahdistusta tai yleistilan heikentymistä. Ohjeet koronavirusta epäilevälle löytyvät vantaa.fi-sivuilta.

Jos lapsella esiintyy vähäisimpiäkään hengitystieinfektion oireita varhaiskasvatuksessa, huoltajien tulee hakea lapsensa kotiin.

Suositusten mukaan ulkomailta (Viroa lukuun ottamatta) palaavia lapsia pyydetään jäämään kotiin 14 vuorokaudeksi matkalta paluun jälkeen. Poissaolosta tulee ilmoittaa normaalikäytännön mukaisesti ja esiopetuksen tehtävistä sopia opettajan kanssa.

Vantaan häiriötilanteiden johtoryhmä seuraa THL:n tilannearviota ja suosituksia ja päättää toimenpiteistä Vantaalla. Tilanne saattaa muuttua nopeastikin, ja ohjeita henkilöstölle ja asukkaille päivitetään säännöllisesti.

Tiedote perusopetuksen oppilaille ja huoltajille: Koulutyö jatkuu normaalisti 16.3.

Vantaan perusopetuksen toiminnassa ei toistaiseksi ole muutoksia, ja koulutyö jatkuu normaalisti peruskouluissa maanantaina 16.3.

Sairaana kouluun ei pidä tulla. Jos sinulla on vähäisimpiäkään hengitystieinfektion oireita, kuten nuhaa, yskää, kurkkukipua, lihassärkyä tai kuumetta, lepää ja sairasta rauhassa kotona. Pysyttele kotona, kunnes oireet ovat kokonaan loppuneet. Ota puhelimitse yhteyttä terveydenhuoltoon, jos sinulle tulee vakavia oireita, kuten hengenahdistusta tai yleistilasi laskee. Ohjeet koronavirusta epäilevälle löytyvät vantaa.fi-sivuilta.

Jos oppilaalle ilmaantuu hengitystieinfektion oireita kesken koulupäivän, hänet lähetetään koulusta kotiin.

Suositusten mukaan ulkomailta (Viroa lukuun ottamatta) palaavia lapsia, nuoria ja opiskelijoita pyydetään jäämään kotiin 14 vuorokaudeksi matkalta paluun jälkeen. Poissaolosta tulee ilmoittaa normaalikäytännön mukaisesti ja tehtävistä sopia opettajan kanssa.

Vantaan häiriötilanteiden johtoryhmä seuraa THL:n tilannearviota ja suosituksia ja päättää toimenpiteistä Vantaalla. Tilanne saattaa muuttua nopeastikin, ja ohjeita henkilöstölle ja asukkaille päivitetään säännöllisesti.

Julkaistu: 15.3.2020 
(muokattu: )

Luovaa ilmapiiriä ja opetuksen kehittämistä

Vaskivuoren lukiossa uusia ideoita kokeillaan rohkeasti ja matalalla kynnyksellä. Parasta työssä on kuitenkin työyhteisön rento ja mukava tunnelma, sanoo lehtori Teemu Ratinen.

Tekemisen meininkiä Hiekkaharjun koulussa

Ensimmäisen luokan opettajana Hiekkaharjun koulussa työskentelevä Elina Autti viihtyy työssään mainiosti ja on monessa mukana.

Utveckla och utvecklas

Är du på jakt efter nya utmaningar i lärarkarriären? I Dickursby skola hittar du bland annat en vilja till utveckling, ett starkt lärarsamarbete och ändamålsenliga digitala lösningar.

Havukosken koululla hommat hoituvat

Oppilaanohjaaja Laura Kevätniemi arvostaa työssään opetuksen yhteisöllistä toimintakulttuuria sekä moniammatillista työyhteisöä.

Eväät monenlaisiin tehtäviin

Opetustoimen asiantuntija Tuija Lindström tuntee Vantaan koulut ja kehittää perusopetuksen viestintää sekä pedagogista tieto- ja viestintäteknologiaa innostavassa työyhteisössä.

Lapset matkalla kouluun.

Vantaalaista kouluarkea

Vantaan peruskouluilla on omat verkkosivunsa. Monessa koulussa käytössä on myös sosiaalinen media.

Seuraa lukioita somessa!

Vantaalla lukiokoulutusta järjestetään viidessä suomenkielisessä päivälukiossa, yhdessä ruotsinkielisessä lukiossa sekä Vantaan aikuislukiossa ja Sotungin lukion aikuislinjalla (Sotungin etälukio).

Varia näkyy somessakin

Vantaan ammatilliset opiskelumahdollisuudet ovat monipuoliset ja esimerkiksi Vantaan ammattiopisto Variassa on tarjolla yli 20 eri tutkintoa.

Kurkista vantaalaisen opettajan työhön

Avoimet opetusalan työpaikat kartalla

Ajankohtaista

Twitter