Töitä opettajille

Kuvituskuva opetuksesta. Kuva: Sakari Manninen

Vantaan koulujen ja oppilaitosten vahvuutena on innovatiivinen, osaamisen jakamiseen kannustava, yhteisöllinen sekä oppilas- ja opiskelijalähtöinen toimintakulttuuri. Meillä pääset kehittymään eri työtehtävissä ja kehittämään opetusta. Meillä on hyvät koulutusmahdollisuudet ja kehitysmyönteinen työyhteisö.

Hyödynnämme monipuolisesti erilaisia oppimisympäristöjä ja kehitämme oppimistilojen toiminnallisuutta pedagogisesta näkökulmasta.

Hae meille töihin

Perusopetukseen

Ensimmäinen hakuaalto 2.1.–27.1.

  • vakinaiset luokanopettajat ja lehtorit
  • vakinaiset rehtorit
  • vakinaiset virka-apulaisrehtorit

Toinen hakuaalto 20.1.–17.2.

  • vakinaiset erityisopettajat ja erityisluokanopettajat

Kolmas hakuaalto 30.3.–20.4.

  • vakinaiset luokanopettajat

Lukioon

  • Haku 13.1.–10.2.

Hae paikkoja sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta.

Virkoja voi aueta yllä mainittujen hakuaikojen lisäksi myös ympäri vuoden. Seuraa sivujamme. Tarvitsemme myös sijaisia kaikissa oppiaineissa. Jos olet kiinnostunut, ole yhteydessä rehtoreihin.

Kaikki halukkaat 1.–3.-luokkien oppilaat voivat tulla lähiopetukseen, suositellaan kuitenkin etäopetusta

Valtioneuvosto muutti linjaustaan: 1—3 luokkien oppilaat voivat saada tarvittaessa opetusta myös lähiopetuksena, mutta myös heitä suositellaan vahvasti osallistumaan opetukseen etäopetuksen välityksellä.

Valtioneuvoston asiasta antamaa asetusta muutettiin 20.3. Maanantaista 23.3. alkaen kaikki peruskoulun 1—3 luokkien oppilaat voivat saada tarvittaessa opetusta myös lähiopetuksen muodossa. Koronaviruksesta johtuvissa poikkeusoloissa lähiopetus rajattiin aluksi niihin oppilaisiin, joiden huoltajat työskentelevät yhteiskunnan kannalta kriittisillä toimialoilla.

Kouluun ei ole kuitenkaan linjaukseen tehdyn tarkennuksen jälkeenkään pakko mennä, vaan myös 1—3 luokkalaisia suositellaan vahvasti osallistumaan opetukseen etäopetuksen välityksellä, jos mahdollista.

Opetusta järjestetään kaikissa kouluissa maanantaina 23.3. klo 9.00 - 13.00. Koulun rehtori tiedottaa opetusjärjestelyistä tiistaista 24.3. eteenpäin. Lähiopetuksessa olevat oppilaat ruokailevat koululla normaalisti.

Huoltajia pyydetään merkitsemään Wilmaan, onko lapsenne valmiuslain aikana etä- vai lähiopetuksessa:

  1. Etäopetuksessa “Poissaolo luvallinen, syy: etäopetuksessa”,
  2. Sairaana eli ei osallistu etä- eikä lähiopetukseen “Poissaolo luvallinen, syy: sairas”
  3. Jos huoltaja ei merkitse luvallista poissaoloa, oletamme, että lapsi tulee lähiopetukseen.

Mikäli valintanne muuttuu perustelluista syistä valmiuslain aikana, olettehan yhteydessä koulun rehtoriin.

Seuraamme edelleen valtioneuvoston linjauksia, ja tarkennamme kaupungin ohjeita niiden muuttuessa.

Lue viesti albaniaksi: Qeveria ndryshoi politikën e saj: Të gjithë nxënësit e interesuar nga klasat 1-3 mund të vijnë në shkollën e tyre
Lue viesti arabiaksi: تغيير في مخطط الحكومة: بإمكان جميع الراغبين من تلاميذ الصفوف الآول والثاني والثالث حضور الحصص الدراسية في المدارس
Lue viesti venäjäksi: Правительство изменило свою политику: все ученики 1-3 классов могут по желанию приходить на занятия
Lue viesti viroksi: Valitsus muutis juhiseid: kõik 1.-3. klasside õpilased võivad soovi korral tulla kooli lähiõppesse

Päivitetty
21.3.2020: Lisätty linkit kieliversioihin.
22.3.2020: Tarkennettu otsikkoa.

Julkaistu: 20.3.2020 
(muokattu: )

Luovaa ilmapiiriä ja opetuksen kehittämistä

Vaskivuoren lukiossa uusia ideoita kokeillaan rohkeasti ja matalalla kynnyksellä. Parasta työssä on kuitenkin työyhteisön rento ja mukava tunnelma, sanoo lehtori Teemu Ratinen.

Tekemisen meininkiä Hiekkaharjun koulussa

Ensimmäisen luokan opettajana Hiekkaharjun koulussa työskentelevä Elina Autti viihtyy työssään mainiosti ja on monessa mukana.

Utveckla och utvecklas

Är du på jakt efter nya utmaningar i lärarkarriären? I Dickursby skola hittar du bland annat en vilja till utveckling, ett starkt lärarsamarbete och ändamålsenliga digitala lösningar.

Havukosken koululla hommat hoituvat

Oppilaanohjaaja Laura Kevätniemi arvostaa työssään opetuksen yhteisöllistä toimintakulttuuria sekä moniammatillista työyhteisöä.

Eväät monenlaisiin tehtäviin

Opetustoimen asiantuntija Tuija Lindström tuntee Vantaan koulut ja kehittää perusopetuksen viestintää sekä pedagogista tieto- ja viestintäteknologiaa innostavassa työyhteisössä.

Lapset matkalla kouluun.

Vantaalaista kouluarkea

Vantaan peruskouluilla on omat verkkosivunsa. Monessa koulussa käytössä on myös sosiaalinen media.

Seuraa lukioita somessa!

Vantaalla lukiokoulutusta järjestetään viidessä suomenkielisessä päivälukiossa, yhdessä ruotsinkielisessä lukiossa sekä Vantaan aikuislukiossa ja Sotungin lukion aikuislinjalla (Sotungin etälukio).

Varia näkyy somessakin

Vantaan ammatilliset opiskelumahdollisuudet ovat monipuoliset ja esimerkiksi Vantaan ammattiopisto Variassa on tarjolla yli 20 eri tutkintoa.

Kurkista vantaalaisen opettajan työhön

Avoimet opetusalan työpaikat kartalla

Ajankohtaista

Twitter