Töitä opettajille

Kuvituskuva opetuksesta. Kuva: Sakari Manninen

Vantaan koulujen ja oppilaitosten vahvuutena on innovatiivinen, osaamisen jakamiseen kannustava, yhteisöllinen sekä oppilas- ja opiskelijalähtöinen toimintakulttuuri. Meillä pääset kehittymään eri työtehtävissä ja kehittämään opetusta. Meillä on hyvät koulutusmahdollisuudet ja kehitysmyönteinen työyhteisö.

Hyödynnämme monipuolisesti erilaisia oppimisympäristöjä ja kehitämme oppimistilojen toiminnallisuutta pedagogisesta näkökulmasta.

Hae meille töihin

Perusopetukseen

Ensimmäinen hakuaalto 4.1.–1.2.2021

  • vakinaiset luokanopettajat ja lehtorit
  • vakinaiset rehtorit
  • vakinaiset virka-apulaisrehtorit

Toinen hakuaalto 18.1.–15.2.2021

  • vakinaiset erityisopettajat ja erityisluokanopettajat

Kolmas hakuaalto 19.4.–3.5.2021

  • vakinaiset luokanopettajat

Lukioon

  • Haku 4.1.–1.2.2021

Hae paikkoja sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta.

Virkoja voi aueta yllä mainittujen hakuaikojen lisäksi myös ympäri vuoden. Seuraa sivujamme. Tarvitsemme myös sijaisia kaikissa oppiaineissa. Jos olet kiinnostunut, ole yhteydessä rehtoreihin.

Vantaalaislapsille ja -nuorille jaetaan kesällä maksuttomia piknikpusseja

Suosittu puistoruokailu toteutetaan nyt kolmatta kertaa Vantaalla! Jakelupisteitä on jälleen lisätty ja niitä on nyt yhteensä kuusi ympäri kaupunkia. Viime vuonna jaettiin yli 18 000 piknikpussia lapsille ja nuorille.

Puistoruokailu järjestetään viime vuoden tapaan jakamalla piknikpusseja puistoissa. Maksuton piknikpussi on tarkoitettu alle 18-vuotiaille vantaalaisille lapsille ja nuorille. Pusseja jaetaan arkisin klo 11 alkaen niin kauan kuin pusseja riittää 7.6.–9.7.2021 välisenä aikana. Lapsi tai nuori noutaa pussin itse tai aikuisen seurassa.

‒ Kesäruokailua on kehitetty entisestään perheiden antaman palautteen perusteella esimerkiksi piknikpussien sisällön suhteen sekä jakelupisteen lisäämisellä. Tänä vuonna järjestetään myös entistä enemmän oheistoimintaa monen toimijan yhteistyön voimalla, kertoo kaupunginjohtaja Ritva Viljanen.

Piknikpussien jakelu tapahtuu puistojen ulkotiloissa. Henkilökunta opastaa lapsia, nuoria ja huoltajia paikan päällä. Piknikpussien jaossa huolehditaan turvaväleistä sekä noudatetaan terveysviranomaisilta saatuja ohjeita.

Asukaspuistojen aukioloaikoina järjestetään oheistoimintaa yhteistyössä liikunta-, kulttuuri- ja terveyspalvelujen sekä alueellisten yhdistysten kanssa. Oheistoiminnalle ei ole ikärajaa! Kaikessa toiminnassa huomioidaan turvallisuustekijät. Tarkemmat tiedot ohjelmista löytyvät yksiköiden omilta Facebook-sivuilta sekä toimipisteiden ilmoitustauluilta.

Vantti Oy:n koostaman piknikpussin sisältö vaihtelee, ja pussi voi sisältää esimerkiksi hedelmän, leivonnaisen (esim. riisipiirakkka) välipalakeksin ja smoothien. Valitettavasti erityisruokavalioita ei pystytä huomioimaan. Piknikpusseja jaetaan päivittäin 150 kappaletta jokaisessa jakelupisteessä.

Piknikpussien jakamisesta vastaavat Vantaan kaupungin varhaiskasvatus ja nuorisopalvelut.

Piknikpussien jakelupisteet 7.6.‒9.7.2021 arkisin klo 11 alkaen niin kauan kuin pusseja riittää

Vihertien asukaspuisto
Vihertie 56 e
01620 Vantaa
Vihertien asukaspuiston Facebook-sivu

Nissaksen asukaspuisto
Nissaksentie 9
01200 Vantaa
Nissaksen asukaspuiston Facebook-sivu

Korson asukaspuisto
Korsontie 11
01450 Vantaa
Korson asukaspuiston Facebook-sivu

Rautkallion puisto
Vanha Rekolantie 6,
01360 Vantaa
Koivukylän kohtaamispaikan Facebook-sivu

Tikkurilan kirjastopuisto
Vantaanaukio 5, 01300 Vantaa
Vantaan nuorten työpajat Facebook-sivu

Pakkalan oppimis- ja informaatiotalo (POINT)
Hagelstamintie 1 (pihan puolella J-oven edessä), 01520 Vantaa
Pakkalan Olkkarin Facebook-sivu

Julkaistu: 27.5.2021 
(muokattu: )

Luovaa ilmapiiriä ja opetuksen kehittämistä

Vaskivuoren lukiossa uusia ideoita kokeillaan rohkeasti ja matalalla kynnyksellä. Parasta työssä on kuitenkin työyhteisön rento ja mukava tunnelma, sanoo lehtori Teemu Ratinen.

Tekemisen meininkiä Hiekkaharjun koulussa

Ensimmäisen luokan opettajana Hiekkaharjun koulussa työskentelevä Elina Autti viihtyy työssään mainiosti ja on monessa mukana.

Utveckla och utvecklas

Är du på jakt efter nya utmaningar i lärarkarriären? I Dickursby skola hittar du bland annat en vilja till utveckling, ett starkt lärarsamarbete och ändamålsenliga digitala lösningar.

Havukosken koululla hommat hoituvat

Oppilaanohjaaja Laura Kevätniemi arvostaa työssään opetuksen yhteisöllistä toimintakulttuuria sekä moniammatillista työyhteisöä.

Eväät monenlaisiin tehtäviin

Opetustoimen asiantuntija Tuija Lindström tuntee Vantaan koulut ja kehittää perusopetuksen viestintää sekä pedagogista tieto- ja viestintäteknologiaa innostavassa työyhteisössä.

Lapset matkalla kouluun.

Vantaalaista kouluarkea

Vantaan peruskouluilla on omat verkkosivunsa. Monessa koulussa käytössä on myös sosiaalinen media.

Seuraa lukioita somessa!

Vantaalla lukiokoulutusta järjestetään viidessä suomenkielisessä päivälukiossa, yhdessä ruotsinkielisessä lukiossa sekä Vantaan aikuislukiossa ja Sotungin lukion aikuislinjalla (Sotungin etälukio).

Varia näkyy somessakin

Vantaan ammatilliset opiskelumahdollisuudet ovat monipuoliset ja esimerkiksi Vantaan ammattiopisto Variassa on tarjolla yli 20 eri tutkintoa.

Kurkista vantaalaisen opettajan työhön

Avoimet opetusalan työpaikat kartalla

Ajankohtaista


Twitter