Töitä opettajille

Kuvituskuva opetuksesta. Kuva: Sakari Manninen

Vantaan koulujen ja oppilaitosten vahvuutena on innovatiivinen, osaamisen jakamiseen kannustava, yhteisöllinen sekä oppilas- ja opiskelijalähtöinen toimintakulttuuri. Meillä pääset kehittymään eri työtehtävissä ja kehittämään opetusta. Meillä on hyvät koulutusmahdollisuudet ja kehitysmyönteinen työyhteisö.

Hyödynnämme monipuolisesti erilaisia oppimisympäristöjä ja kehitämme oppimistilojen toiminnallisuutta pedagogisesta näkökulmasta.

Hae meille töihin

Perusopetukseen

Ensimmäinen hakuaalto 2.1.–27.1.

  • vakinaiset luokanopettajat ja lehtorit
  • vakinaiset rehtorit
  • vakinaiset virka-apulaisrehtorit

Toinen hakuaalto 20.1.–17.2.

  • vakinaiset erityisopettajat ja erityisluokanopettajat

Kolmas hakuaalto 30.3.–20.4.

  • vakinaiset luokanopettajat

Lukioon

  • Haku 13.1.–10.2.

Hae paikkoja sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta.

Virkoja voi aueta yllä mainittujen hakuaikojen lisäksi myös ympäri vuoden. Seuraa sivujamme. Tarvitsemme myös sijaisia kaikissa oppiaineissa. Jos olet kiinnostunut, ole yhteydessä rehtoreihin.

Varhaiskasvatuksen asiakasmaksut ja hoitopaikkatakuu valmiuslain voimassaolon aikana - tiedote huoltajille 24.3.

Hyvät varhaiskasvatuksen huoltajat,

Varhaiskasvatuksen toimintayksiköt ja niiden yhteydessä järjestettävä esiopetus pidetään edelleen toiminnassa. Suomen Valtioneuvosto on linjannut, että ne huoltajat, joiden on mahdollista järjestää lapsen hoito kotona, menettelevät niin. Jos voit hoitaa lasta kotona, älä tuo häntä varhaiskasvatukseen. Näin hidastamme koronaviruksen leviämistä.

Opetus- ja kulttuuriministeriö suosittelee, että valtioneuvoston toteaman poikkeustilanteen vuoksi kunnat varhaiskasvatuksen asiakasmaksuista annetun lain (1503/2016) 13 §:n nojalla jättäisivät perimättä varhaiskasvatuksen asiakasmaksuja silloin, kun huoltajat vastaavat itse lapsensa hoidosta.

Vantaan kaupunginjohtaja Ritva Viljasen päätöksellä 24.3.2020

  1. Varhaiskasvatuksessa hyvitetään lasten kaikki poissaolot valmiuslain voimassaolon aikana. Maksuhyvitykset tehdään lapsen poissaolon syystä riippumatta. Maksut hyvitetään takautuvasti 18.3.20 lukien. Huoltajia pyydetään ilmoittamaan lapsensa poissaolosta normaalin käytännön mukaisesti puhelimitse, sähköpostilla tai tekstiviestillä varhaiskasvatuspaikkaan. Maksuhyvitykset koskevat sekä kunnallista että palvelusetelillä järjestettyä varhaiskasvatusta.
  2. Hoitopaikkatakuun ehtoja muutetaan valmiuslain voimassaolon aikana. Hoitopaikkatakuulle voi jäädä vähintään 1 kuukauden ajaksi 18.3.20 lukien takautuvasti. Takuusta tehdään sopimus päiväkodin johtajan kanssa. Sopimus on Vantaan kaupungin nettisivuilla. Hoitopaikkatakuu koskee kunnallista varhaiskasvatusta.

Lisätietoja saa vantaa.fi sivuilta, varhaiskasvatuspaikan päiväkodin johtajalta sekä varhaiskasvatuspäällikkö Kati Timolta, etunimi.sukunimi@vantaa.fi.

Lue viesti albaniaksi: Informimi i përketë pagesës dhe garantimit të vendit të përkujdesjes për fëmijën tuaj në edukimin e hershëm gjatë kohës sa është në fuqi ligji për situatën emërgjente

Lue viesti arabiaksi: معلومات بخصوص رسوم الزبون للتربية المبكرة وضمان مكان الرعاية خلال فترة سريان قانون الطوارئ

Lue viesti somaliksi: Ogeysiis ku saabsan bixinta lacagta macmiilka barbaarinta hore iyo dammaanadda booska daryeelka inta lagu guda jiro xukunka degdegga ah

Lue viesti venäjäksi: Уведомление, касающееся платежа за дошкольное воспитание и гарантии на сохранение места в учреждении дошкольного воспитания в период действия закона о чрезвычайном положении

Lue viesti viroksi: Teadaanne puudutades alushariduse kliendimakse ja hoiukohagarantiid eriolukorra seaduse kehtivuse ajal

Julkaistu: 24.3.2020 
(muokattu: )

Luovaa ilmapiiriä ja opetuksen kehittämistä

Vaskivuoren lukiossa uusia ideoita kokeillaan rohkeasti ja matalalla kynnyksellä. Parasta työssä on kuitenkin työyhteisön rento ja mukava tunnelma, sanoo lehtori Teemu Ratinen.

Tekemisen meininkiä Hiekkaharjun koulussa

Ensimmäisen luokan opettajana Hiekkaharjun koulussa työskentelevä Elina Autti viihtyy työssään mainiosti ja on monessa mukana.

Utveckla och utvecklas

Är du på jakt efter nya utmaningar i lärarkarriären? I Dickursby skola hittar du bland annat en vilja till utveckling, ett starkt lärarsamarbete och ändamålsenliga digitala lösningar.

Havukosken koululla hommat hoituvat

Oppilaanohjaaja Laura Kevätniemi arvostaa työssään opetuksen yhteisöllistä toimintakulttuuria sekä moniammatillista työyhteisöä.

Eväät monenlaisiin tehtäviin

Opetustoimen asiantuntija Tuija Lindström tuntee Vantaan koulut ja kehittää perusopetuksen viestintää sekä pedagogista tieto- ja viestintäteknologiaa innostavassa työyhteisössä.

Lapset matkalla kouluun.

Vantaalaista kouluarkea

Vantaan peruskouluilla on omat verkkosivunsa. Monessa koulussa käytössä on myös sosiaalinen media.

Seuraa lukioita somessa!

Vantaalla lukiokoulutusta järjestetään viidessä suomenkielisessä päivälukiossa, yhdessä ruotsinkielisessä lukiossa sekä Vantaan aikuislukiossa ja Sotungin lukion aikuislinjalla (Sotungin etälukio).

Varia näkyy somessakin

Vantaan ammatilliset opiskelumahdollisuudet ovat monipuoliset ja esimerkiksi Vantaan ammattiopisto Variassa on tarjolla yli 20 eri tutkintoa.

Kurkista vantaalaisen opettajan työhön

Avoimet opetusalan työpaikat kartalla

Ajankohtaista

Twitter