Töitä opettajille

Kuvituskuva opetuksesta. Kuva: Sakari Manninen

Vantaan koulujen ja oppilaitosten vahvuutena on innovatiivinen, osaamisen jakamiseen kannustava, yhteisöllinen sekä oppilas- ja opiskelijalähtöinen toimintakulttuuri. Meillä pääset kehittymään eri työtehtävissä ja kehittämään opetusta. Meillä on hyvät koulutusmahdollisuudet ja kehitysmyönteinen työyhteisö.

Hyödynnämme monipuolisesti erilaisia oppimisympäristöjä ja kehitämme oppimistilojen toiminnallisuutta pedagogisesta näkökulmasta.

Hae meille töihin

Perusopetukseen

Ensimmäinen hakuaalto 2.1.–27.1.

  • vakinaiset luokanopettajat ja lehtorit
  • vakinaiset rehtorit
  • vakinaiset virka-apulaisrehtorit

Toinen hakuaalto 20.1.–17.2.

  • vakinaiset erityisopettajat ja erityisluokanopettajat

Kolmas hakuaalto 30.3.–20.4.

  • vakinaiset luokanopettajat

Lukioon

  • Haku 13.1.–10.2.

Hae paikkoja sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta.

Virkoja voi aueta yllä mainittujen hakuaikojen lisäksi myös ympäri vuoden. Seuraa sivujamme. Tarvitsemme myös sijaisia kaikissa oppiaineissa. Jos olet kiinnostunut, ole yhteydessä rehtoreihin.

Varhaiskasvatuksen uuden VaSa-palvelun käyttö alkaa esiopetukseen ilmoittautumisella

Eskarilaiset robotteja tutkimassa. Kuva: Heidi Hölttä

Vantaan varhaiskasvatuksen asiointi digitalisoituu vaiheittain. Ensimmäisenä uutta VaSa-palvelua pääsevät käyttämään lastaan esiopetukseen ilmoittavat huoltajat. Esiopetukseen voi ilmoittautua palvelussa 7. tammikuuta alkaen. Keväällä 2020 VaSa-palvelussa voi hakea myös varhaiskasvatukseen ja kerhoon.

VaSa-palvelussa asiakas saa tietoa hakemuksen käsittelyn etenemisestä. Lisäksi hakemukseen on mahdollista tehdä muutoksia, jos esimerkiksi perheen varhaiskasvatuksen tarve muuttuu. Ilmoitus päätöksestä tulee asiakkaan sähköpostiin ja päätöksen voi käydä lukemassa VaSassa.

Myöhemmin VaSassa huoltajan on mahdollista nähdä lastansa koskevat tiedot kootusti yhdestä paikasta. Lisäksi perheelle tulee mahdollisuus tehdä tuloselvitys sähköisesti, jolloin tositteet voidaan tallentaa suoraan VaSaan. Jatkossa myös tiedonkulku asiakkaiden ja varhaiskasvatuspaikan välillä helpottuu. VaSaan muodostuu lapsen tarina, joka voi sisältää kuvia, videoita, piirustuksia tai kertomuksia lapsen ja varhaiskasvatuksen sekä esiopetuksen arjesta.

– Kyse on laajasta varhaiskasvatuksen sähköisen palvelun käyttöönotosta. Sen myötä asiointia ja lapsen tietojen hallintaa digitalisoidaan. Tavoitteena on, että VaSa-palvelu mahdollistaa huoltajille aktiivisen roolin lapsen varhaiskasvatuksessa sekä ajasta ja paikasta riippumattoman asioinnin, varhaiskasvatuksen johtaja Sole Askola-Vehviläinen sanoo. 

VaSa-palvelua voi käyttää suomeksi, ruotsiksi tai englanniksi. Kaupungin asiakaspalvelupisteet, Vantaa-infot, neuvovat edelleen esiopetukseen ilmoittautumisessa ja varhaiskasvatuspaikan hakemisessa.

Asiakas löytää esiopetukseen ilmoittautumisen ja varhaiskasvatushakemuksen vantaa.fi-sivujen kautta. Vantaa.fi-sivuilta siirrytään VaSaan, ja sinne tunnistaudutaan Suomi.fi-palvelun avulla.

Julkaistu: 16.12.2019 
(muokattu: )

Luovaa ilmapiiriä ja opetuksen kehittämistä

Vaskivuoren lukiossa uusia ideoita kokeillaan rohkeasti ja matalalla kynnyksellä. Parasta työssä on kuitenkin työyhteisön rento ja mukava tunnelma, sanoo lehtori Teemu Ratinen.

Tekemisen meininkiä Hiekkaharjun koulussa

Ensimmäisen luokan opettajana Hiekkaharjun koulussa työskentelevä Elina Autti viihtyy työssään mainiosti ja on monessa mukana.

Utveckla och utvecklas

Är du på jakt efter nya utmaningar i lärarkarriären? I Dickursby skola hittar du bland annat en vilja till utveckling, ett starkt lärarsamarbete och ändamålsenliga digitala lösningar.

Havukosken koululla hommat hoituvat

Oppilaanohjaaja Laura Kevätniemi arvostaa työssään opetuksen yhteisöllistä toimintakulttuuria sekä moniammatillista työyhteisöä.

Eväät monenlaisiin tehtäviin

Opetustoimen asiantuntija Tuija Lindström tuntee Vantaan koulut ja kehittää perusopetuksen viestintää sekä pedagogista tieto- ja viestintäteknologiaa innostavassa työyhteisössä.

Lapset matkalla kouluun.

Vantaalaista kouluarkea

Vantaan peruskouluilla on omat verkkosivunsa. Monessa koulussa käytössä on myös sosiaalinen media.

Seuraa lukioita somessa!

Vantaalla lukiokoulutusta järjestetään viidessä suomenkielisessä päivälukiossa, yhdessä ruotsinkielisessä lukiossa sekä Vantaan aikuislukiossa ja Sotungin lukion aikuislinjalla (Sotungin etälukio).

Varia näkyy somessakin

Vantaan ammatilliset opiskelumahdollisuudet ovat monipuoliset ja esimerkiksi Vantaan ammattiopisto Variassa on tarjolla yli 20 eri tutkintoa.

Kurkista vantaalaisen opettajan työhön

Avoimet opetusalan työpaikat kartalla

Ajankohtaista


Twitter