Töitä opettajille

Kuvituskuva opetuksesta. Kuva: Sakari Manninen

Vantaan koulujen ja oppilaitosten vahvuutena on innovatiivinen, osaamisen jakamiseen kannustava, yhteisöllinen sekä oppilas- ja opiskelijalähtöinen toimintakulttuuri. Meillä pääset kehittymään eri työtehtävissä ja kehittämään opetusta. Meillä on hyvät koulutusmahdollisuudet ja kehitysmyönteinen työyhteisö.

Hyödynnämme monipuolisesti erilaisia oppimisympäristöjä ja kehitämme oppimistilojen toiminnallisuutta pedagogisesta näkökulmasta.

Hae meille töihin

Perusopetukseen

Ensimmäinen hakuaalto 2.1.–27.1.

 • vakinaiset luokanopettajat ja lehtorit
 • vakinaiset rehtorit
 • vakinaiset virka-apulaisrehtorit

Toinen hakuaalto 20.1.–17.2.

 • vakinaiset erityisopettajat ja erityisluokanopettajat

Kolmas hakuaalto 30.3.–20.4.

 • vakinaiset luokanopettajat

Lukioon

 • Haku 13.1.–10.2.

Hae paikkoja sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta.

Virkoja voi aueta yllä mainittujen hakuaikojen lisäksi myös ympäri vuoden. Seuraa sivujamme. Tarvitsemme myös sijaisia kaikissa oppiaineissa. Jos olet kiinnostunut, ole yhteydessä rehtoreihin.

Wilmassa talvilomalla käyttökatko – varaudu Wilman uudistukseen ennen lomaa

Lapset tutkivat tablettitietokonetta. Kuva: Sakari Manninen.

Vantaan koulujen ja lukioiden käyttämään Wilma-järjestelmään tehdään talvilomaviikon aikana teknisiä parannuksia: järjestelmä siirretään uudelle palvelimelle. Uudistuksessa Wilman kirjautumisosoite muuttuu.

Ota huomioon ennen talvilomaa

 • Wilma ei toimi talvilomaviikon 17.–23.2. aikana. Ota lukujärjestys muistiin ennen lomaa siltä varalta, että kirjautuminen Wilmaan ei onnistuisi heti maanantaiaamuna 24.2.
 • Maanantaista 24.2. alkaen kirjautuminen Wilmaan tapahtuu uudessa osoitteessa: vantaa.inschool.fi.
 • Jos käytät Wilman mobiilisovellusta, sinun täytyy poistaa vanha tilisi Wilma-sovelluksesta ja kirjautua sovellukseen uudelleen 20.2. alkaen (tarkemmat ohjeet alla). Ota ohjeet talteen ennen talvilomaa, koska talvilomalla et käyttökatkon vuoksi enää pääse tarkistamaan ohjeita Wilmasta.

Järjestelmän uudistus tekee Wilmasta käyttäjille entistä toimivamman ja se helpottaa Wilman teknistä kehittämistä ja vähentää käyttökatkoja jatkossa. Pahoittelemme siirtovaiheesta aiheutuvaa haittaa!

Toimi näin mobiilisovelluksen kanssa 20.2. alkaen

Koska Wilman kirjautumisosoite muuttuu, kaikkien mobiilikäyttäjien täytyy poistaa vanha tilinsä Wilma-sovelluksesta ja kirjautua sovellukseen uudelleen. Tämän voi tehdä 20.2. alkaen.

Vanhan tilin poistaminen ja uuden asentaminen

 1. Avaa Wilma-mobiilisovellus ja valitse yläkulman valikkopainikkeen kautta käyttäjätilit.
 2. Paina käyttäjätunnusta ja valitse “Poista”.
 3. Paina +-kuvaketta ja sen jälkeen “Valitse Wilma”
 4. Etsi vantaa.inschool.fi.
 5. Kirjaudu sovellukseen käyttäjätunnuksellasi ja salasanallasi.
 6. Jos olet unohtanut salasanasi, mene osoitteeseen vantaa.inschool.fi, vaihda salasanasi kohdassa “Unohtuiko salasanasi?”.

Huom! Mobiilisovelluksen käytössä voi olla eroja eri käyttöjärjestelmien välillä.

Jos salasanan vaihto ei onnistu tai Wilman käytössä on muita ongelmia, ole yhteydessä oman koulusi yhteyshenkilöön.

Julkaistu: 11.2.2020 
(muokattu: )

Luovaa ilmapiiriä ja opetuksen kehittämistä

Vaskivuoren lukiossa uusia ideoita kokeillaan rohkeasti ja matalalla kynnyksellä. Parasta työssä on kuitenkin työyhteisön rento ja mukava tunnelma, sanoo lehtori Teemu Ratinen.

Tekemisen meininkiä Hiekkaharjun koulussa

Ensimmäisen luokan opettajana Hiekkaharjun koulussa työskentelevä Elina Autti viihtyy työssään mainiosti ja on monessa mukana.

Utveckla och utvecklas

Är du på jakt efter nya utmaningar i lärarkarriären? I Dickursby skola hittar du bland annat en vilja till utveckling, ett starkt lärarsamarbete och ändamålsenliga digitala lösningar.

Havukosken koululla hommat hoituvat

Oppilaanohjaaja Laura Kevätniemi arvostaa työssään opetuksen yhteisöllistä toimintakulttuuria sekä moniammatillista työyhteisöä.

Eväät monenlaisiin tehtäviin

Opetustoimen asiantuntija Tuija Lindström tuntee Vantaan koulut ja kehittää perusopetuksen viestintää sekä pedagogista tieto- ja viestintäteknologiaa innostavassa työyhteisössä.

Lapset matkalla kouluun.

Vantaalaista kouluarkea

Vantaan peruskouluilla on omat verkkosivunsa. Monessa koulussa käytössä on myös sosiaalinen media.

Seuraa lukioita somessa!

Vantaalla lukiokoulutusta järjestetään viidessä suomenkielisessä päivälukiossa, yhdessä ruotsinkielisessä lukiossa sekä Vantaan aikuislukiossa ja Sotungin lukion aikuislinjalla (Sotungin etälukio).

Varia näkyy somessakin

Vantaan ammatilliset opiskelumahdollisuudet ovat monipuoliset ja esimerkiksi Vantaan ammattiopisto Variassa on tarjolla yli 20 eri tutkintoa.

Kurkista vantaalaisen opettajan työhön

Avoimet opetusalan työpaikat kartalla

Ajankohtaista

Twitter