Vantaan Kortteliliiga

jalkapallon pelaamista

Vantaan Kortteliliiga jatkuu elokuussa nelipelitennis- ja futissarjalla. Kerää oma Dream-team (työkavereista, koulukavereista, naapureista) ja ilmoittaudu mukaan. Futissarjaan voit ilmoittautua myös yksittäisenä pelaajana. Sarjat alkavat elokuussa. Toimi nopeasti, sillä paikkoja on rajoitetusti. Vantaan Kortteliliigan toiminta on maksutonta.

Nelinpelitenniksen pelipaikkoina toimivat

- Rajakylän Pallopuisto, Kaivoksela (maanantai)
- Rajakylä Säilätie, Martinlaakso (tiistai)
- Korso (torstai)
- Hiekkaharju (torstai)

Joka pelipaikalle mahtuu neljä ensimmäistä ilmoittautunutta joukkuetta mukaan.

Sarjakausi alkaa maanantaina 9.8. Sarja päättyy syyskuun lopussa. Sarjaan ilmoittautuminen alkaa 2.7. ja päättyy 2.8. Ilmoittaudu mukaan webropol-lomakkeella!

Nelinpelitenniksessä pelataan tunnin vuoroilla per joukkue. Sarjajärjestelmä muokataan ilmoittautuneiden joukkueiden mukaan. Pelit pelataan klo 18-21 välillä.

Alaikäraja sarjaan on 15 vuotta. Mikäli joukkueen kaikki pelaajat ovat alle 18-vuotiaita, joukkue tarvitsee täysi-ikäisen huoltajan tai joukkueenjohtajan.

Futissarjan pelipaikkoina toimivat

- Koivukylä, Rautkallio (maanantai)
- Kartanonkosken liikuntapuisto (tiistai)
- Myyrmäki, Kilterin koulu (keskiviikko)
- Rekolan liikuntapuisto (torstai)

Joka pelipaikalle mahtuu kuusi ensimmäistä ilmoittautunutta joukkuetta mukaan.

Sarjakausi alkaa maanantaina 16.8. Sarja päättyy syyskuun lopussa. Sarjaan ilmoittautuminen alkaa 2.7. ja päättyy 9.8. Ilmoittaudu mukaan webropol-lomakkeella!

Futissarja pelataan 4 vs 4 + maalivahti -joukkuein. Peliaika peleissä on 1 x 20 min. Sarjajärjestelmä muokataan ilmoittautuneiden joukkueiden mukaan. Pelit pelataan pääsääntöisesti klo 18-21 välillä.

Alaikäraja sarjaan on 15 vuotta. Mikäli joukkueen kaikki pelaajat ovat alle 18-vuotiaita, joukkue tarvitsee täysi-ikäisen huoltajan tai joukkueenjohtajan.

Järjestäjä (Vantaan kaupunki, liikunnan palvelualue) ei vakuuta toimintaan osallistuvia. Jokainen pelaaja vastaa itse omasta vakuutusturvastaan ja osallistuu toimintaan omalla vastuullaan.

Kortteliliigassa pelataan pilke silmäkulmassa

Pipolätkä tuli Vantaalle

Ajankohtaista