Liikunnalliset leirit

Liikunnan palvelualue järjestää liikuntaleirejä 1–4. -luokkalaisille lapsille kesä- ja talviloma-aikaan.

Liikunnalliset kesäleirit 2021

Liikunnan palvelualue järjestää liikunnallisia leirejä 1.-4. luokkalaisille koululaisille koulujen loma-aikana 7.6.-2.7. (14 leiripistettä) ja 2.-6.8. (3 leiripistettä).

Leirillä lapset osallistuvat ohjattuun toimintaan, johon kuuluu mm. liikuntaa, pelejä ja leikkejä, askartelua sekä ulkoilua sää huomioiden. Liikunnallinen ohjelma vaihtelee päivittäin. Osallistujille ja heidän huoltajilleen suunnattu leirirje tarkempine kuvauksineen on hyvä käydä lukemassa / lataamassa ennen leirin alkua.

Leiripäiviin sisältyy yhteinen ruokatauko, jolloin syödään omia eväitä (ei jääkaappia eikä ruoan lämmitysmahdollisuutta). Evääksi toivotaan runsasta eväspakettia ja välipalaksi mukaan suositellaan otettavaksi esim. hedelmiä/pähkinöitä/muuta kuivamuonaa ja juomista. Käytössä on sisä-wc, vesipiste sekä sisätila.

Ohjaajina leireillä toimivat kaupungin liikunnanohjaajat sekä kesätyöntekijät. Päivittäinen leiriaika on klo 8.30–15.30. Leirimaksu on 32 €/vko/osallistuja, josta lähetetään lasku kotiosoitteeseen leiriviikon jälkeen. Leiriläisillä on ryhmätapaturmavakuutus.

Leireille ilmoittaudutaan sähköisen ilmoittautumisjärjestelmän kautta. Ilmoittautuminen alkaa keskiviikkona 7.4.2021 klo 9.00. Ilmoittautuminen leiriviikolle päättyy aina leiriviikkoa edeltävänä keskiviikkona klo 14.

Leirin voi perua sähköisen ilmoittautumisjärjestelmän kautta maksutta leiriviikkoa edeltävään keskiviikkoon klo 14 mennessä. Tämän jälkeen peruutukset otetaan vastaan sähköpostitse; sanna.partio@vantaa.fi tai ville.vahtola@vantaa.fi
Myöhässä tulleista peruutuksista veloitetaan normaali leirimaksu.

Pidätämme oikeudet muutoksiin.

Kesäleiripisteet vuonna 2021

Kesäkuussa 14 leiripistettä:

Trio Uintikeskus, TIkkurilan uimahalli.
Myyrmäen uimahalli
Hakunilan uimahalli
Uomarinteen koulu
Kuusikon koulu
Viertolan koulu
Simonkallion koulu
Vierumäen koulu
Kartanonkosken koulu
Veromäen koulu
Mårtensdals skola (2-språklig, 2-kielinen ohjaus)
Päiväkummun koulu
Rajakylän koulu
Seutulan koulu

Elokuussa 2.-6.8. leiripisteitä on kolme; Myyrmäen uimahalli, Kartanonkosken koulu ja Trio Uintikeskus (Tikkurilan uimahalli).


Mahdolliset poikkeusolot koronavirustilanteen johdosta voivat vaikuttaa toiminnan järjestämiseen.

Ajankohtaista